سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 19:01 ساعت
شناسه خبر : 384615

گذشته این بلاگر جدید این روزهای فضای شبهروشنفکری به قدری سینوسی و متناقض است که برخلاف ادعاهای پرتکرار او درباره آیندهپژوهی و پیشبینیهای به اصطلاح موفقش، صرفاً میزان تنوع همکاریاش با پروژهدهندگان سیاسی را نشان میدهد.
گروه سیاست-رجانیوز: مهدی مطهرنیا، مدرس دانشگاه آزاد، در ماههای گذشته با اظهارنظرات شبهعلمی با چاشنی واژههای چالهمیدانی، موفق شده تا جایی در اکسپلور فارسی برای خودش باز کند.
گذشته این بلاگر جدید این روزهای فضای شبهروشنفکری به قدری سینوسی و متناقض است که برخلاف ادعاهای پرتکرار او درباره آیندهپژوهی و پیشبینیهای به اصطلاح موفقش، صرفاً میزان تنوع همکاریاش با پروژهدهندگان سیاسی را نشان میدهد. او طی ۲۰ سال اخیر از نویسندگی درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی تا مدح هاشمی رفسنجانی، حالا به پیشبینی سقوط نظام در صورت عدم مذاکره با آمریکا رسیده است و هیچ خط و ربط منطقی یا فکری بین گفتههای او دیده نمیشود. امروز هم با شنیدن زمزمههایی از نزدیکی او به تیم عباس آخوندی، فهم رفتارهای متناقض او سادهتر میشود.
او همین اواخر هم مدعی شده: آمریکا دنبال آن است که ایران را در قرن پیش رو به شریک استراتژیک خود تبدیل کند! این قبیل از اظهارنظرات در سبد به اصطلاح روشنفکران اصلاحطلب به هیچوجه کمیاب و تازه محسوب نمیشود و فقط بسته به موقعیت زمانی، کارشناس جدیدی از کیسه آنان بیرون کشیده شده و رونمایی میشود تا با تکرار آن، فضای اجتماعی آماده پذیرش تصمیمات اصلاحطلبان بشود.
تصمیماتی که امثال مطهرنیا تنها یکی از دهها پیادهنظام رسانهای آن هستند، نهتنها ریشه در منافع ملی و ارزشهای انقلابی ملت ایران ندارد، بلکه از علاقه غیرقابل توصیف و بعضاً مشکوک این جریان به آمریکا سرچشمه میگیرد. الگوی موردنظر این جریان، از دوستی با آمریکا، چیزی جز نسخهای تخیلی از «ژاپن خاورمیانه شدن» نیست؛ رویایی که هیچ سنخیتی با واقعیتهای ایران و منطقه ندارد و صرفاً برای توجیه نگاه غربگرایانه مطرح میشود.
این خیالات واهی که توسط طیفی از روشنفکران اجارهای و تحلیلگران زرد فضای مجازی تئوریزه میشود، سالهاست برای مردم ایران تازگی ندارد. محمدرضا پهلوی که فراتر از دوستی با آمریکا رفته و دقیقاً همان مسیری را پیمود که امثال مطهرنیا سودای آن را دارند، در نهایت نه تنها به آرزوی «ژاپن شدن» ایران نرسید، بلکه به وابستگی هر چه بیشتر هم گرفتار شد.
در چنین شرایطی، توصیه جدی به دولت چهاردهم آن است که فریب این فضاسازیها و تحلیلهای غیرواقعی را نخورد و منافع ملی و استقلال کشور را قربانی توهم مذاکره و دوستی با آمریکا نکند. راه پیشرفت و عزت ایران، پافشاری بر ارزشهای انقلابی و اتکا به توان داخلی است، نه اعتماد به نسخههای شکستخورده غربگرایان که جز وابستگی و عقبماندگی حاصلی برای کشور نداشتهاند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/384615
لینک کوتاه کپی شد