هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1404
ساعت 02:16
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 ساعت 19:44
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 19:39 ساعت
2025-4-23 19:44:27
شناسه خبر : 384448
گروه بین‌الملل-رجانیوز: کمیسیون اروپا اعلام کرد که اپل با محدود کردن ارتباط آزاد میان کسب‌وکارها و مشتریان در سیستم‌عامل‌های خود، تعهدات ضدانحصاری را نقض کرده و متا نیز با عدم ارائه گزینه‌ای برای استفاده از خدمات با داده‌های کمتر، از اصول آزادی انتخاب کاربران عدول کرده است.
 
این اقدام در چارچوب اجرای قانون بازارهای دیجیتال (دی‌ام‌ای) صورت گرفته و نشانه‌ای از تشدید فشار بروکسل بر غول‌های فناوری برای احترام به حقوق مصرف‌کنندگان و رقابت عادلانه است.
 
«ترزا ریبرا» معاون کمیسیون اروپا در حوزه گذار عادلانه و رقابت‌پذیر گفت: «تصمیم‌های امروز پیامی روشن و قاطع ارسال می‌کند. قانون دی‌ام‌ایابزاری حیاتی برای ایجاد بازارهای منصفانه، شکوفایی انتخاب و رشد است و از حقوق مصرف‌کنندگان اروپایی محافظت می‌کند.»
 
وی فزود: «اپل و متا با اقدامات خود موجب وابستگی بیشتر کاربران و کسب‌وکارها به پلتفرم‌هایشان شدند و ما براساس قواعد روشن و قابل پیش‌بینی، اقدام قاطع اما متوازن انجام دادیم.»
 
«هنا ویرکونن» معاون کمیسیون اروپا در حوزه حاکمیت فناوری و دموکراسی نیز تأکید کرد: «جوهره قانون دی‌ام‌ای، تضمین انتخاب آزاد برای کاربران و کسب‌وکارهاست. این شامل اختیار در استفاده از داده‌های شخصی و آزادی کسب‌وکارها در تعامل مستقیم با مشتریان می‌شود.»
 
قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا (دی‌ام‌ای) که از سال گذشته اجرایی شده، با هدف محدود کردن قدرت پلتفرم‌های بزرگ دیجیتال طراحی شده است. بر اساس این قانون، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان» (gatekeepers) شناخته می‌شوند، باید از رفتارهایی که رقابت آزاد را محدود می‌کند، خودداری کنند.
 
این نخستین‌بار است که اتحادیه اروپا در قالب اجرای قانون دی‌ام‌ای چنین جریمه سنگینی علیه دو شرکت بزرگ فناوری وضع می‌کند. پیش‌تر اپل و متا از سوی نهادهای نظارتی در اروپا بارها به رفتارهای ضدرقابتی متهم شده بودند، اما جریمه‌های امروز نشانه‌ای از عزم بروکسل برای اجرای قاطع قانون جدید به شمار می‌رود.
 
کارشناسان معتقدند که این تصمیم می‌تواند آغازگر موجی جدید از اقدامات نظارتی در حوزه فناوری باشد و شرکت‌های آمریکایی فعال در اروپا را وادار سازد تا سیاست‌های خود در قبال داده‌ها، حریم خصوصی و تعامل با کاربران را بازبینی کنند.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home