هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 27 فروردين 1404
ساعت 11:46
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 27 فروردين 1404 ساعت 11:45
چهارشنبه 27 فروردين 1404 11:28 ساعت
2025-4-16 11:45:58
شناسه خبر : 384258
«... ما یک کمبود در کشور داریم که آن مهم است. ما کمبود قانون نداریم، کمبود مقررات نداریم، کمبود طرح های خوب نداریم ــ بسیار طرح های خوب آمده، رفته، گفته شده، تصویب شده ــ آنچه کمبود داریم «پیگیری» است».
«... ما یک کمبود در کشور داریم که آن مهم است. ما کمبود قانون نداریم، کمبود مقررات نداریم، کمبود طرح های خوب نداریم ــ بسیار طرح های خوب آمده، رفته، گفته شده، تصویب شده ــ آنچه کمبود داریم «پیگیری» است».
گروه سیاست - رجانیوز: دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان ارشد سه قوه، نسبت به یک موضوع بسیار مهم مدیریتی در کشور مطالبه داشتند و فرمودند:  «... ما یک کمبود در کشور داریم که آن مهم است. ما کمبود قانون نداریم، کمبود مقررات نداریم، کمبود طرح های خوب نداریم ــ بسیار طرح های خوب آمده، رفته، گفته شده، تصویب شده ــ آنچه کمبود داریم «پیگیری» است؛ پیگیری. پیگیری کنید».
 
همچنین اشاره کردند: «جلسه خوب است، تصمیم‌گیری خوب است، شوق و ذوق و انگیزه‌ی سران و مدیران بسیار خوب و چیز لازم و مبارکی است اما کافی نیست. شما که مدیرید، شوق دارید، علاقه دارید، دستور هم می دهید به آن نفر دوّمتان، او هم احیاناً به نفر بعدی دستور می دهد، اما همین‌طور در طول این فرایند، این دستور تدریجاً ضعیف می شود، ضعیف می شود، و گاهی به جایی می رسد که هیچ اتفاقی نمی‌افتد».
 
عدم پیگیری و ترس از  تصمیم گرفتن
البته ماه گذشته نیز رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان نظام - که در ایام ماه مبارک رمضان صورت گرفت – ضمن بیان همین موضوع پیگیری کردن کارها، تصریح کردند: «متأسفانه دیده شده که بعضی از مدیران ما فکر می کنند که بی‌خطرترین کار، تصمیم نگرفتن است؛ چون تصمیم‌گیری احتمال اشتباه و خطر و بعد یقه‌گیری و مچ‌گیری و مانند این چیزها دارد دیگر؛ پس کار بی‌خطر این است که انسان تصمیم نگیرد، دنباله‌ی کارها را [نگیرد]. اینکه ما تصور بکنیم، برای آسودگی خیالمان خیلی حرص نزنیم، جوش نزنیم، دنبال کار نرویم، حالا شد شد ]شد نشد]، جزو خطرناک‌ترین فکرها است. خدای متعال از ترک‌فعل‌ها هم سؤال می کند؛ سؤال الهی فقط مربوط به فعل نیست، مربوط به ترک‌ فعل هم هست».
 
متأسفانه فراوان در کشورمان دیده می شود که فاصله‌ی بین فکر و تصمیم، تصمیم و اجرا و همچنین اجرا و نتیجه، خیلی زیاد است. این در حالی است که برخی نیازهای جامعه و مردم باید در موقع مناسب خود پاسخ گفته شود و عدم نتیجه گیری در وقت مناسب یا ناقص انجام دادن آن، خودش به تنهایی می تواند مشکلات را بیشتر و حل مسائل را پیچیده تر کند. در نتیجه، همین می تواند موجب ناامیدی مردم شود.
 
قانون و برنامه ریزی به تنهایی دردی دوا نمی کند
خرداد ماه امسال، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم، در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: «شهید آیت‌الله رئیسی تا کار تمام نمی‌شد، آن را رها نمی‌کرد و اعتقاد داشت برای به نتیجه رسیدن کار ۲۰ درصد برنامه‌ریزی و ۸۰ درصد باید پیگیری داشته باشیم».
 
در هر صورت، ما هر چقدر که اسناد بالادستی، سیاستگذاری، قانون و برنامه ریزی داشته باشیم، اینها برای مردم و جامعه دردی را دوا نمی کند؛ مگر اینکه در سطح جامعه، جریان پیدا کند و مردم با چشم خود نتایج آن را مشاهده کنند؛ این هم فقط با پیگیری، ممارست و نظارت های جدی امکان پذیر است. بر این اساس، ما برای حل مسائل جامعه، هم ذوق و شوق در تصمیم گیری و خدمت به مردم می خواهیم و هم اراده جدی برای پیگیری کردن آن تصمیم گیری ها.

منبع: جهان نیوز


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home