هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 17 بهمن 1403
ساعت 11:48
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 17 بهمن 1403 ساعت 11:47
چهارشنبه 17 بهمن 1403 11:43 ساعت
2025-2-5 11:47:18
شناسه خبر : 383657
رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه در جریان امضای یاددداشتی ضد ایرانی، از تمایل خود برای گفت‌وگو با همتای ایرانی خود خبر داد.
رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه در جریان امضای یاددداشتی ضد ایرانی، از تمایل خود برای گفت‌وگو با همتای ایرانی خود خبر داد.
به گزارش رجانیوز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه از آمادگی خود برای مذاکره با رئیس جمهور ایران خبر داد.
 
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هنگام امضای یک سند ریاست‌جمهوری در خصوص ایران گفت که این یادداشت «خیلی سخت‌گیرانه» است و امیدوار است مجبور نشود از آن استفاده کند. 
 
ترامپ گفت که ایالات متحده آمریکا به دنبال بررسی این خواهد بود که آیا قادر به معامله با ایران خواهد بود. یا خیر. 
 
رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که حق دارد از فروش نفت ایران به کشورهای دیگر جلوگیری کند. 
 
او با بیان این ادعا که ایران بسیار به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک شده گفت: «ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.»


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home