هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 1 ارديبهشت 1404
ساعت 02:01
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 31 فروردين 1404 ساعت 23:06
يكشنبه 31 فروردين 1404 22:53 ساعت
2025-4-20 23:06:47
شناسه خبر : 384382
کارن همایونفر به دلیل ساخت آلبوم «سیدالامه» برای مراسم تدفین شهید سیدحسن نصرالله به عنوان چهره سال هنر انقلاب معرفی شد.
کارن همایونفر به دلیل ساخت آلبوم «سیدالامه» برای مراسم تدفین شهید سیدحسن نصرالله به عنوان چهره سال هنر انقلاب معرفی شد.
گروه فرهنگ و هنر-رجانیوز:  آیین بزرگداشت هفته هنر انقلاب و معرفی چهره سال هنر انقلاب امروز، ۳۱ اردیبهشت در تالار اندیشه حوزه هنری با حضور شخصیت‌های برجسته هنر انقلاب، حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، ابراهیم حاتمی‌کیا و نامزدهای هنر انقلاب برگزار شد.
مراسم با تلاوت قرآن کریم و اجرای ارکستر سمفونیک همراه با خوانندگی امیرحسین سمیعی در قطعه‌ای به نام «ایران» و اجرای رسالت بوذری آغاز گردید.
 
محمد دادمان، رئیس حوزه هنری، ضمن تقدیر از برگزارکنندگان، هنرمندان و شرکت‌کنندگان، سخنانی ایراد کرد و اظهار امیدواری نمود که نتیجه این مراسم به خیر و برکت منتهی شود و در نهایت به ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه) منتهی گردد.
 
در ادامه، مجید شاه حسینی رئیس فرهنگستان هنر، مادر شهیدان خالقی‌پور، جابری انصاری مدیرعامل خبرگزاری ایرنا و محمد الهیاری مدیرعامل بنیاد رودکی، به روی صحنه آمدند تا جایزه هنر انقلاب را اهدا کنند.
 
در بخشی از مراسم، کاظم چلیپا، مصطفی گودرزی، مرتضی اسدی، غلامعلی طاهری، عبدالحمید قدیریان، امیر عبدالحسینی (نمایشگاه گردان ونیز)، محمد خراسانی‌زاده (رئیس جشنواره) و شعیب حسینی مورد تجلیل قرار گرفتند.
 
بخش هنر گردان
هیئت داوران این بخش متشکل از مجید شاه‌حسینی، سید علی میرفتاح، محمدحسین نیرومند، محسن صفایی‌فرد، سید حسام حسینی و علی‌محمد مودب بودند.  محسن صفایی‌فرد به نمایندگی از هیئت داوران، بیانیه پایانی این بخش را قرائت کرد.
 
در این بخش، مهدی کلهر به عنوان برگزیده معرفی شد. به دلیل کسالت وی، در مراسم حضور نداشت، اما هدیه‌اش در مشهد به او اهدا شد و فیلمی از این مراسم برای حضار پخش گردید.
 
جایزه بین‌المللی هنر انقلاب اسلامی به کمال شرف هنرمند برجسته یمنی تعلق گرفت. شرف پس از رویداد «طوفان الاقصی»، نزدیک به ۵۰۰ اثر هنری خلق کرده و به نماد هنر حماسی و انقلابی در یمن تبدیل شده است.
 
جایزه او توسط سید امیر جاوید، سید مسعود شجاعی طباطبایی و حجت‌الاسلام ایمانی‌پور به ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در ایران، اهدا شد.
 
در سخنانی تأثیرگذار، سفیر یمن با اشاره به اهمیت جبهه مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم گفت: سلام بر رزمندگان جبهه مقاومت که جان خود را فدای آرمان‌های آزادی و عدالت می‌کنند. امروز جبهه حق و باطل به وضوح مشخص است، و بر همه ما واجب است که در این مبارزه با تمام وجود ایستادگی کنیم.
 
در بخش جایزه چهره هنر انقلاب، محمدرضا سنگری به عنوان نخستین برگزیده معرفی شد. محسن مومنی شریف در معرفی وی گفت: سنگری در عرصه پژوهش و تحقیق درباره عاشورا، خدمات بسیاری کرده است. او نه تنها در نگارش آثار پژوهشی بلکه در آموزش نسل‌های جدید، نقشی بی‌بدیل ایفا کرده است.
 
جایزه سنگری توسط حجت‌الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و حمید حسام به وی اهدا شد.
 
دومین برگزیده در این بخش کاظم چلیپا بود. عبدالحمید قدیریان درباره وی گفت: چلیپا در تبیین و ارائه هنر انقلابی، به کمال رسیده است. آثار او همچنان در قلب هنر انقلاب جایگاه ویژه‌ای دارند.
 
تجلیل از چلیپا با حضور حسن روح‌الامین و خانواده شهید، همراه با عبدالحمید قدیریان برگزار شد.
 
جایزه چهره ماندگار هنر انقلاب به کارن همایونفر برای موسیقی آلبوم «سیدالامه» تعلق گرفت. در مراسم اعطای این جایزه، شخصیت‌های برجسته‌ای چون حجت‌الاسلام قمی، غلامعلی حدادعادل، سید محمد هاشمی و دیگر چهره‌های فرهنگی و هنری حضور داشتند. در کنار همایونفر، از چندین چهره دیگر همچون گلستان جعفریان نویسنده فعال، محمد حمزه‌زاده مدیر فرهنگی، محمد رسولی شاعر برجسته آیینی، و محمدرضا دوست‌محمدی گرافیست جوان نیز تقدیر به عمل آمد.
 
همایونفر پس از دریافت جایزه خود گفت: جایزه زیاد گرفتم، اما این جایزه برای من شگفت‌انگیز است. نمی‌خواهم وقت شما را زیاد بگیرم؛ مطالبی که فکر می‌کنم قبلاً در ویدیو گفته شده است. تنها می‌خواهم بگویم که در میان کاندیداهایی که معرفی شدند، خیلی ارجح‌تر از من هم وجود داشتند. از هیئت انتخاب بسیار سپاسگزارم که این فرصت را به من دادند.
 
وی ادامه داد: عشق من به مردم ایران، روز به روز بیشتر خواهد شد. کار من سخت‌تر شده، اما همچنان به همان جغرافیای عشق، جغرافیای انتظار، جغرافیای امید و جغرافیای دانشمندانه‌ای که در دل ایتالیا و دیگر کشورها وجود دارد، اعتقاد دارم. هر کشوری آرزو دارد که نظم انسانی را در فرهنگ خود بیافریند و این نظم برای ما اهمیت بسیاری دارد.
 
انتهای پیام/
 


1
پسندیدم

 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home