هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 1 ارديبهشت 1404
ساعت 02:09
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 ساعت 20:23
شنبه 30 فروردين 1404 20:23 ساعت
2025-5-20 20:23:22
شناسه خبر : 384378
پس از اطلاع از ماهیت انتشار اولیه و توضیحات خبرگزاری فارس درباره تفکیک اخبار رسمی و صفحات کاربری (فارس تعاملی)، ما نیز مطابق با اصول حرفه‌ای رسانه‌ای و رعایت حقوق مخاطبان، نسبت به برداشتن خبر منتشر شده اقدام کردیم
پس از اطلاع از ماهیت انتشار اولیه و توضیحات خبرگزاری فارس درباره تفکیک اخبار رسمی و صفحات کاربری (فارس تعاملی)، ما نیز مطابق با اصول حرفه‌ای رسانه‌ای و رعایت حقوق مخاطبان، نسبت به برداشتن خبر منتشر شده اقدام کردیم
گروه سیاست-رجانیوز: با توجه به انتشار خبری پیرامون آقای محمود احمدی‌بیغش، نماینده سابق مجلس، که به نقل از یک صفحه در فضای تعاملی خبرگزاری فارس منتشر شده بود، ذکر این نکته ضروری است که منبع اولیه این خبر، یکی از صفحات کاربری فعال در بخش کاربری فارس بوده و نه بخش رسمی و تأییدشده این خبرگزاری.
 
پس از اطلاع از ماهیت انتشار اولیه و توضیحات خبرگزاری فارس درباره تفکیک اخبار رسمی و صفحات کاربری (فارس تعاملی)، ما نیز مطابق با اصول حرفه‌ای رسانه‌ای و رعایت حقوق مخاطبان، نسبت به برداشتن خبر منتشر شده اقدام کردیم و امروز با هدف شفاف‌سازی و تنویر افکار عمومی، توضیحات تکمیلی و گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری فارس درباره این موضوع را در ادامه منتشر می‌کنیم. بدیهی است که انتشار سریع و دقیق این توضیحات، بخشی از مسئولیت رسانه‌ای ما برای احترام به مخاطب و شفافیت اطلاعات است.
 
متن کامل مصاحبه محمود احمدی‌بیغش
محمود احمدی‌بیغش نماینده سابق مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، ضمن تکذیب شایعات و اتهام زنی برخی رسانه ها در مورد خود گفت: هدف از این اخبار، تخریب و ضربه زدن به جایگاه من در راستای مبارزه با فساد است. بنده طی این سالها همواره به مبارزه با فساد به ویژه فساد کلان در سطوح بالا پرداخته ام و در این مسیر با هجمه‌ها و تهمت‌هایی از سوی برخی رسانه‌ها مواجه بودم.
 
احمدی‌بیغش در ادامه از برخی رسانه‌ها که بدون سند و مدرک اقدام به انتشار اطلاعات غلط می‌کنند، انتقاد کرد و گفت: این رفتارها گاهی برای باج‌خواهی از مسئولان و برخی افراد انجام می‌شود.
 
وی همچنین از شکایت خود از رسانه‌ها و افرادی که به او تهمت زده‌اند خبر داد و گفت که در صورت لزوم، تا پایان مسیر حقوقی علیه این افراد اقدام خواهد کرد.
 
نماینده سابق مجلس ضمن اشاره به اینکه بسیاری از رسانه‌ها در فضای مجازی به راحتی آبروی افراد را می‌برند، از دستگاه قضایی خواست تا به این تخلفات رسیدگی کند.
 
احمدی‌بیغش در پایان تاکید کرد: من به مبارزه با فساد افتخار می‌کنم و هیچ‌گاه از انجام وظایف خود در این زمینه دست نخواهم کشید و هیچ‌گاه در پی رسیدن به مناصب یا پست‌های دولتی نبوده ام، بلکه همواره به دنبال خدمت به مردم و مقابله با فساد هستم و مردم هم مطمئن باشند که در این مسیر هیچ‌گاه کوتاه نخواهم آمد و از هیچ تلاشی برای روشن‌سازی وضعیت فسادها در کشور دریغ نخواهم کرد.
 
توضیحات خبرگزاری فارس درباره خبر منتشر شده
شایان ذکر است برخی رسانه ها اخباری درباره این نماینده سابق مجلس را به نقل از صفحه‌ای در فضای مجازی منتشر کرده بودند که کاربری در فارس تعاملی هم با ایجاد یک صفحه اجتماعی در فارس، همین خبر را منتشر کرده بود که به اشتباه برخی رسانه ها این خبر جعلی را به نام خبرگزاری فارس بازنشر کرده بودند.
 
خبرگزاری فارس از ابتدای سال جاری به صورت یک شبکه تعاملی حوزه خبر فعالیت می کند که کاربران می توانند با ایجاد صفحه اختصاصی خود مطالبشان را در این سایت منتشر کنند. اخبار سایت رسمی فارس با تیک‌های نقره ای در کنار تصویر خبرنگاران این رسانه از اخبار غیر رسمی و منتشر شده توسط کاربران قابل تمایز و تشخیص است.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home