هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 1 اسفند 1403
ساعت 02:26
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 28 بهمن 1403 ساعت 09:13
يكشنبه 28 بهمن 1403 09:10 ساعت
2025-2-16 09:13:03
شناسه خبر : 383738
 آخرین ساعات چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه بود که امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان حوالی کوی دانشگاه مورد حمله قرار گرفت و متأسفانه جان باخت.
آخرین ساعات چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه بود که امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان حوالی کوی دانشگاه مورد حمله قرار گرفت و متأسفانه جان باخت.
گروه سیاست - رجانیوز: آخرین ساعات چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه بود که امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان حوالی کوی دانشگاه مورد حمله قرار گرفت و متأسفانه جان باخت. دانشجویان ساکن ناحیه خوابگاهی کوی، بارها با مکاتبه و اعلام مطالبات خود نسبت به ناامن بودن درب پشتی مجموعه، جویای حل این معضل شده بودند. اما پاسخ و اقدامی از سوی مدیریت دانشگاه صورت نگرفته بود.
 
عصرروز جمعه هم تعدادی از دانشجویان دانشگاه تهران در تجمعی نسبت به تأمین‌نشدن امنیت اطراف کوی دانشگاه اعتراض کردند. سرپرست دانشگاه با حضور در جمع دانشجویان به‌جای تلاش برای کنترل تجمع و برقراری آرامش، با مقایسه و نسبت‌دادن حادثه ناگوار رخ‌داده با حوادث ۱۸ تیر سال ۷۸ سعی در سیاسی‌کردن این واقعه و برداشتن تمرکز مطالبات از عهده خود کرد.
 
رفتار روز گذشته سرپرست دانشگاه تهران کم‌شباهت با رفتار پدر مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ نیست. دروغی که در آن سال باعث ایجاد آشوب در کشور شد امروز با وضعیت مشابه از زبان منصوب وزیر علوم در مهم‌ترین دانشگاه کشور منتشر می‌شود. در واقع مسئول جمهوری اسلامی به‌جای برقراری مدیریت وضعیت و پیگیری مطالبات دانشجویان با رفتار جاذبه‌انگیز، هیزم برای آتش منافقین فراهم می‌کند و در نقش زمینه‌ساز فتنه‌ای دیگر ظاهر می‌شود.
 
نیروهای امنیتی باید از حوادث سال ۱۴۰۱ و فتنه زن، زندگی، آزادی درس بگیرند و خیلی زود با کسی که در منصب رسمی در حال تشویش اذهان عمومی است، برخورد کنند. نباید اجازه داده شود که برخی مسئولان، آتش‌بیارمعرکه منافقین شوند و امنیت کشور را بازیچه اغراض سیاسی و جناحی خود کنند.
 
از سوی دیگر، هنوز ماجرا به‌درستی بررسی نشده، اما رسانه‌های دولتی سعی دارند موضوع را به‌گونه‌ای دیگر جهت‌دهی کنند. به طور مشخص، ایسنا در گزارشی نوشته است: «در پی قتل یک دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران، رئیس‌جمهور به وزیر علوم دستور داد تا سریع‌تر به این پرونده و همچنین اعتراضات دانشجویی شکل‌گرفته، رسیدگی شده تا اعتراضات به بیرون دانشگاه کشیده نشده و از ورود نیروهای خودسر به دانشگاه تهران جلوگیری شود».
 
این‌گونه جهت‌دهی‌های رسانه‌ای، درحالی‌که هنوز ابعاد ماجرا روشن نیست، شائبه‌های بسیاری ایجاد می‌کند و این نگرانی را به وجود می‌آورد که برخی جریان‌ها به دنبال بهره‌برداری خاص از این حادثه تلخ باشند. در این میان، ضروری است که مسئولان عالی کشور با هوشیاری، مانع از موج‌سواری جریان‌های ضدانقلاب بر یک مطالبه به‌حق دانشجویی شوند.

انتهای پیام/ 


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home