هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 20 بهمن 1403 ساعت 13:57
شنبه 20 بهمن 1403 13:47 ساعت
2025-2-8 13:57:59
شناسه خبر : 383684
این تلاش رسانه‌ای در حالی صورت می‌گیرد که در نوبت قبلی طرح و گسترش خبر استعفای رییس‌جمهور، تیم اطلاع‌رسانی دولت سعی داشت این اقدام را به رقبای سیاسی پزشکیان منتسب کند.
این تلاش رسانه‌ای در حالی صورت می‌گیرد که در نوبت قبلی طرح و گسترش خبر استعفای رییس‌جمهور، تیم اطلاع‌رسانی دولت سعی داشت این اقدام را به رقبای سیاسی پزشکیان منتسب کند.
گروه سیاست-رجانیوز: پس از بیانات قاطع و صریح رهبر معظم انقلاب درباره ممنوعیت مذاکره با آمریکا یک جریان رسانه‌ای از میان حامیان دولت چهاردهم، سعی دارد تا برای بار دوم، خط خبری استعفای پزشکیان را برجسته کند.
 
این تلاش رسانه‌ای در حالی صورت می‌گیرد که در نوبت قبلی طرح و گسترش خبر استعفای رییس‌جمهور، تیم اطلاع‌رسانی دولت سعی داشت این اقدام را به رقبای سیاسی پزشکیان منتسب کند اما به سرعت مشخص شد که ریشه این خبر، بازتاب جلسه مشترک رییس جمهور با روحانی، ناطق نوری، حسن خمینی و جهانگیری در رسانه‌های حامی دولت از جمله اعتماد و سازندگی بوده است.
 
طبق روایت رسانه‌های حامی دولت، در آن جلسه به پزشکیان توصیه شده تا در صورت عدم تحقق خواسته‌هایش محکم بایستد و بگوید نمی‌تواند کشور را اداره کند!
 
حالا این اتفاق با صراحت بیشتری در حال رخ دادن است. حامیان پزشکیان بدون آن که ابایی داشته باشند، صریحا رییس جمهور را به کناره‌گیری تشویق می‌کنند تا به خیال خود فشار را بر حاکمیت افزایش دهند و امتیازات مدنظر خود را در ارتباط با پرونده مذاکره با آمریکا دریافت کنند.
 
اما تجربه دو استعفای روحانی که طبق اعلام خودش در سال‌های ۹۶ و ۹۸ رخ داده، نشان می‌دهد که این روش نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت و چیزی جز یک مانور رسانه‌ای نخواهد بود.
 
انتهای پیام/ 


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home