هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 3 بهمن 1403
ساعت 02:36
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 1 مرداد 1401 ساعت 17:22
شنبه 1 مرداد 1401 17:21 ساعت
2022-7-23 17:22:42
شناسه خبر : 359332

 

بوستر پمپ


 

با افزایش چشمگیر جمعیت و ساخت و ساز آسمان خراش ها، نیاز به بوستر پمپ آبرسانی بیش از پیش مورد استفاده قرار می گیردهمچنین امروزه نصب بوستر پمپ آتش نشانی، جهت جلوگیری از احتراق و آتش سوزی، در ساختمان ها اجباری شده است.

مجموعه ایران جهش (https://iranjaheshbf.com/) با 60 سال سابقه موفق در زمینه ساخت انواع بوستر پمپ آبرسانی، بوستر پمپ آتش نشانی، پمپ عمودی و تعمیر انواع پمپ عمودی و ایستاده، در این نوشته قصد دارد به بررسی بوستر پمپ آبرسانی و بوستر پمپ آتش نشانی بپردازیم.

بوستر پمپ چیست؟

یکی از مهم ترین تجهیزات ساختمانی و صنعتی جهت افزایش فشار آب و کمک رسانی به سیستم آبرسانی، استفاده از بوستر پمپ است. هدف اصلی از تولید، طراحی و نصب انواع بوستر پمپ، ایجاد فشار مناسب آب در یک مجتمع استاین دستگاه در سه نوع خانگی، آتش نشانی و آبرسانی تولید می شود؛ که در ادامه به بررسی دو نوع آن، بوستر پمپ آتش نشانی و آبرسانی خواهیم پرداخت.

در چه مواردی از بوستر پمپ استفاده می شود؟

اصلی ترین دلیل استفاده از این وسیله، کاهش فشار آب در ساختمان ها استدر ادامه به مواردی اشاره کردیم که باعث کاهش فشار آب می شود:

  • فاصله از منبع آب

  • فشار آب شهری

  • مشکلات لوله کشی

  • سیستم هایی اضافی مثل تصفیه آب

بوستر پمپ آبرسانی

یکی از تجهیزات پرکاربرد در بخش خانگی و صنعتی، بوستر پمپ آبرسانی استهمانطور که از نامش پیدا است بوستر پمپ آبرسانی، تقویت کننده پمپ استجهت کنترل این وسیله، به صورت موازی یک یا چند الکتروپمپ را به تابلو فرمان هوشمند متصل می کنند.

برای تثبیت فشار آب و یکنواخت بودن آن در یک جریان مشخص، بدون محدودیت در مصرف آب، از بوستر پمپ آبرسانی استفاده می شودبه معنای دیگر، ساختمان هایی که با کمبود فشار آب مواجه می شوند، از بوستر پمپ آبرسانی استفاده می کنند؛ در این صورت، در مواقع اوج مصرف نیز با کمبود و افت فشار آب مواجه نمی شوند.

جهت جلوگیری از صدمه دیدن بوستر پمپ آبرسانی در برابر ضربات مکانیکی، از اینورتر استفاده می شوددر این صورت الکتروموتور به آرامی شروع به کار کرده و با گذشت زمان، قدرت آن افزایش پیدا می کندهمچنین اگر پمپ با حداکثر توان کار کند و همچنان فشار آب پایین باشد، پمپ دوم به صورت خودکار وارد جریان مدار می شود.

موارد استفاده از بوستر پمپ آبرسانی

به طور کلی، در محل ها و مکان هایی که با افت و کبود فشار آب مواجه هستند، از بوستر پمپ آبرسانی استفاده می شوداز جمله متداول ترین محل ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • برج ها و مجتمع های مسکونی

  • در آب نماها و فواره ها

  • شهرک ها و مجتمع های صنعتی

  • در مجتمع های تجاری

  • باغ ها و زمین های کشاورزی

بوستر پمپ آتش نشانی

شاید در ابتدا برای شما سوال باشد که بوستر پمپ آتش نشانی چیست؟ از بوستر پمپ آتش نشانی در زمان هایی که ساختمان دچار احتراق و آتش سوزی می شود، مورد استفاده قرار می گیرداین وسیله در مدار قرار گرفته و در زمان نیاز، آب مورد نیاز شبکه اطفاء حریق را تامین می کند.

همانطور که گفتیم، امروزه نصب بوستر پمپ آتش نشانی، الزامی شده است اما به دلیل کم کارکرد بودن آن، خطر گیرپاژ پمپ وجود دارد؛ به همین دلیل با کمک مدار فرمان، امکان استارت دوره ای پمپ را جهت جلوگیری از این حادثه می توان فراهم کرد.

نحوه آرایش و نصب پمپ در بوستر پمپ آتش نشانی

با توجه به استاندارد NFPA، باید هر پمپ قادر به تامین تمام دبی باشدزمانی که دبی از GPM 5000 بیشتر باشد، با تائیدیه مقام قانونی، سه پمپ اصلی می توان به کار بردهمچنین با توجه به استاندارد اروپایی EN12845، بوستر پمپ آتش نشانی نباید دارای بیشتر از سه پمپ اصلی باشد.

به طور کلی چینش پمپ آتش نشانی به صورت زیر است:

تک پمپ

  • یک الکترو پمپ

  • یک دیزل پمپ

دو پمپ

  • دو الکترو پمپ

  • یک دیزل پمپ و یک الکترو پمپ

  • دو دیزل پمپ

چند پمپ

  • دو دیزل پمپ و یک الکترو پمپ

  • سه دیزل پمپ

فروش انواع بوستر پمپ آتش نشانی و آبرسانی

نصب بوستر پمپ آبرسانی و بوستر پمپ آتش نشانی در ساختمان ها و شهرک های صنعتی، فضای زیادی را اشتغال می کنند؛ مجموعه ایران جهش به عنوان سازنده انواع پمپ، بوستر پمپ آبرسانی و بوستر پمپ آتش نشانی را به صورت ایستاده نیز تولید می کندبنابراین ساختمان هایی که با کمبود فضا مواجه هستند، می توانند از این نوع پمپ ها استفاده کننددر پایان پیشنهاد می کنیم برای مشاهده لیست قیمت و خرید انواع پمپ خانگی، آبرسانی و آتش نشانی به ایران جهش مراجعه کنید.

 



 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home