سه شنبه 2 بهمن 1403 09:57 ساعت
شناسه خبر : 383523
یکی از ویژگیهای مورد اذعان موافقان و منتقدان مسعود پزشکیان «صداقت و بیغل و غش» نِسبی او در تبلیغات انتخاباتی و دورهی ۱۵۰ روزهی ریاستجمهوری او بوده است.
گروه سیاست - رجانیوز: یکی از ویژگیهای مورد اذعان موافقان و منتقدان مسعود پزشکیان «صداقت و بیغل و غش» نِسبی او در تبلیغات انتخاباتی و دورهی ۱۵۰ روزهی ریاستجمهوری او بوده است.
به گزارش رجانیوز، مسعود پزشکیان صادقانه سیاست خود در اداره کشور را در جمله «میفهمم که نمیفهمم پس باید به کارشناسان مراجعه کرد»، اعلام کرد.
بررسی رویکردها و اقدامات پزشکیان در این مدت نشان میدهد این ادعای وی در «صادق و بیغل و غش» بودن منطبق بر واقعیت بوده و بارها و بارها موجب بروز رفتارها و اقداماتی از سوی او برخلاف پروتکلها و تشریفات کاملا مرسوم جایگاه ریاستجمهوری شده که موافقان دولت را مجبور به توجیه آن اقدام اشتباه با سپر قرار دادن «صداقت» با بیاعتنایی به تبعات غیرقابل جبران آن عمل و دلیلی برای انتقاد منتقدان دلسوز دولت بهدلیل نگرانی از تبعات «ضربه به وجههی جایگاه ریاستجمهوری و شخص مسعود پزشکیان» و مطالبهی اصلاح این روند غلط شده است.
این سخنان امروز رئیسجمهور مبنی بر اینکه «امسال مجبور شدیم مازوت بسوزانیم» خلاصهی روزهای ناخوشایند دورهی ۵ ماهی ریاستجمهوری وی و آئینهی تمامنمای روزهای ترسناک پیشِروی ملت ایران در ۴ سال آینده در صورت عدم اصلاح این رویه است.
درحالیکه از سخنگوی دولت گرفته تا دستیار اجتماعی رئیسجمهور و لشکر رسانهای دولت، تلاش کردند بیکفایتی و سوءمدیریت مسئولان ارشد و بخشهای ذیربط دولت در حوزه انرژی که منجر به بازگشت کشور به روزهای سیاه پیش از دولت #شهید_رئیسی و دامنگیر شدن مردم به بلیهی «قطع برق» آنهم نه در تابستان که قابل توجیه است که بهطور بیسابقهای در فصل پاییز رخ داد، را پشت نقاب دروغین «توقف ماسوزوتسوزی برای حفظ سلامت مردم» و ایجاد دوقطبی کاذب «قطع برق یا سلامت» پنهان کنند و عملا برخلاف «ادعای صداقت مسعود پزشکیان» رفتار کردند، در همان زمان شاهد آن بودیم که هم «مازوت» سوزانده شد و هم بلای «قطع برق» دامن مردم را گرفت.
اکنون باید این پرسش را از آقای رئیسجمهور پرسید که کدام کارشناس بحث «جلوگیری از قطع برق» را با راهکار «عدم مازوتسوزی » بر روی میز او قرار داده و چه کسانی با علم به خلاف واقع بودن این راهکار، پیوست رسانهای این پروژه را در تکمیل پروژهی ضربه ناجوانمردانه و غیرمنصفانه به شاخصهی «صادق بودن رئیسجمهور در افکارعمومی» تهیه و اجرایی کردند؟
از سوی دیگر این نگرانی بوجود آمده است که با توجه به مسائل متعدد کشور و نظرات متعدد کارشناسان در مصادیق مختلفی که چه در زندگی روزمرهی مردم و چه در سرنوشت چند سالهی آن موثر است، مسعود پزشکیان براساس چه راهبرد و دیدگاه، چگونه شاخصهی توانمندی در «مدیریت» انتخاب بهترین تصمیم برای بهرهمندی مردم از نظر برگزیدهی کارشناسی شده را از خود بروز خواهد داد؟
موفقیت مسعود پزشکیان خواست و راهبرد نظام و رهبری و نیروهای حزباللهی میباشد چون موفقیت دولت را موفقیت نظام حاکم میدانند که برای بقای آن سینه سپر میکنند.
در پایان با اشاره به ژانر طنز "شما حلیم را با شکر میخورید یا نمک" که در فضای واقعی و فجازی کشور جریان داشته و نشان میدهد حتی دربارهی این مسالهی بهظاهر ساده هم دو نظر متفاوت با حامیان و مخالفان سفت و سخت وجود دارد، مسعود پزشکیان باید در مقام رئیسجمهورِ کشوری ۹۰ میلیونی بداند که مدیریت امور و تصمیم نهایی و تبعات آن صرفا و تنها بر عهده خود اوست و فقدان قوهی «تشخیص سره از ناسره» و «عدم توانایی تشخیص و نداشتن مدیریت» را با اعطای اختیارات و تفویض امور به دیگران و اعتنا و اتکا به نظرات کارشناسان نمیتوان جبران کرد و یک تصمیم اشتباه، هم خود او را در چاه بحران و هم مردم را در چالهی مشکلات خواهد انداخت.
دانلود فیلم
انتهای پیام/
لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/383523
لینک کوتاه کپی شد