هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 1 ارديبهشت 1404
ساعت 02:47
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 14 تير 1396 ساعت 12:42
چهارشنبه 14 تير 1396 12:22 ساعت
2017-7-5 12:42:33
شناسه خبر : 272841
کتمان حضور تعداد زیادی از افراد دوتابعیتی در بدنه دولت وزیر اطلاعات را با اعلام وصول سوال ملی 3 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صحن علنی پارلمان کشاند.
به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، محمدعلی وکیلی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشبه) پارلمان موارد اعلام وصولی را قرائت کرد.
سوال ملی 3 نفر از نمایندگان ملت از علوی وزیر اطلاعات درباره علت کتمان حضور تعداد زیادی از افراد دو تابعیتی در بدنه دولت اعلام وصول شد.
همچنین سوال 54 نفر از نمایندگان از علوی درباره علت دستگیری تعدادی از فعالان رسانه‌ای و مطبوعاتی و ادمین‌های کانال‌های تلگرامی در زمان انتخابات ریاست‌جمهوری نیز،  اعلام وصول شد.
 سوال ملی جهانبخش محبی‌نیا نماینده میاندوآب و شاهین‌دژ از محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در زمینه اعلام آخرین وضعیت خواسته مدعیان در نهادهای بین‌المللی علیه ایران و دفاع مسئولان کشور در این خصوص اعلام وصول شد.


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home