هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 31 فروردين 1404
ساعت 03:44
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 25 فروردين 1394 ساعت 12:16
سه شنبه 25 فروردين 1394 13:09 ساعت
2015-4-14 12:16:49
شناسه خبر : 207976
این موضوع  نشان می دهد که ما نمی توانیم حادثه تاسف بار فرودگاه جده را صرفا یک اتفاق تخلف آمیز یک یا دو مامور امنیتی تلقی کنیم، چرا که از قرائن برمی آید که با یک روند سیستماتیک  و بسیار خطرناک  مواجه هستیم.
این موضوع نشان می دهد که ما نمی توانیم حادثه تاسف بار فرودگاه جده را صرفا یک اتفاق تخلف آمیز یک یا دو مامور امنیتی تلقی کنیم، چرا که از قرائن برمی آید که با یک روند سیستماتیک و بسیار خطرناک مواجه هستیم.
گروه بین الملل – رجانیوز: در حالی که مقامات دولتی تاکید دارند حادثه فرودگاه جده غیر مرتبط با سیاست عربستان سعودی علیه ایران معرفی کرده و آن را صرفا اقدام غیر اخلاقی دو مقام سعودی معرفی کنند ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی تاکید کرد که این اتفاق طی یک روند سیستماتیک رخ داده است. 
 
به گزار ش رجانیوز، در اطلاعیه ستاد حقوق بشر آمده است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، اخبار تعرض ماموران امنیتی عربستان سعودی به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده را بسیار تاسف بار، خطرناک و نگران کننده می داند؛ بویژه آنکه این اقدام براساس عقاید اعلام شده از سوی یکی از شیوخ و امامان جماعت جده، که باعنوان فتوا بیان شده، صورت گرفته  و نشان می دهد که وی اینگونه اقدامات را نه تنها غیراسلامی و غیر قانونی نمی داند، بلکه آن را مجاز و قابل قبول اعلام کرده است.
 
این موضوع  نشان می دهد که ما نمی توانیم حادثه تاسف بار فرودگاه جده را صرفا یک اتفاق تخلف آمیز یک یا دو مامور امنیتی تلقی کنیم، چرا که از قرائن برمی آید که با یک روند سیستماتیک  و بسیار خطرناک  مواجه هستیم.
 
از این رو، ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران از دولت عربستان سعودی می خواهد که علاوه بر پایبندی به تعهدات اسلامی خود نسبت به زائران بیت الله الحرام، با توجه به  کنوانسیون بین المللی حقوق کودک، تعهدات بین المللی خود را نیز محترم شمارد و فراتر از دو مامور خاطی، با همه کسانی که انجام اینگونه افعال را در جامعه عربستان تبلیغ، ترویج و حمایت می کنند برخورد قاطع و پیش گیرانه داشته باشد.
 
ستاد حقوق بشر همچنین از شورای حقوق بشر سازمان ملل انتظار دارد که قویا مانع از تکرار و گسترش این اقدامات شود تا مبادا به سایر نقاط جهان نیز توسعه پیدا کند.
 
این شورا همچنین باید در خصوص پیگیری های قانونی چه در چارچوب منشور سازمان ملل و اعلامیه حقوق بشر و چه در چارچوب نقض شدن تعهدات کنوانسیون بین المللی حقوق کودک و بخصوص مواد مربوط به اشاعه نفرت، نابردباری و تجاوز به کودکان، اقدام قاطع بعمل آورد.
 
همچنین طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران بر اساس مواد 44 و 45 کنوانسیون بین المللی حقوق کودک این حق را برای خود محفوظ می داند که این حادثه خطرناک و کریه را از طریق مکانیزم های بین المللی به طور قاطع پیگیری کند.
 


دیدگاه کاربران

شما مشکلتون با این دولت چیه که پست در مورد اب وهواتونم بهشون تیکه می ندازین?

اگر جای پدر مادر این دونوجوان بودی باز هم همین حرف و میزدی

شما خوت رو جای خانواده این دو نوجوان بزار بعد میبینی که دولت عزیزت چقدر کوتاهی کرده

مرگ برال لاسعود ومفتی ووهابیون وسلفی های عربستان لاسعودی اماده باشید که انشالله بزودی زود حکام وشیوخ بی دین ولامصب و دیکتاتور عربستان لاسعودی ‌‌‌ از روی کره زمین بطور کامل محو ونابود خواهند شد .

اگر احترام پاسپورت ایرانی در سازمان ملل حفظ می شد، عزت ایرانی در جده خدشه دار نمی شد

سلام. پیشنهاد میکنم در صورت اثبات صدور چنین فتوائی ، مسئله در سطح کنفرانس اسلامی و تحریم عربستان در سطوحی که ممکن باشد ، در دستور کار اکید مسئولین قرار گیرد.

به نظر می رسد این کار فریب ودامی بود که برای کشور ما پهن کرده اند قطع ارتباط فرهنگی (تعلیق یا ... ) حج به ضرر محور مقاومت و تبادل فرهنگی باسایر مسلمین جهان که به حج می آیند است

لطفا مخارج سفر عمره را به مردم يمن و گروه هاي مبارز شيعه اختصاص دهيد.

و این یعنی تحقق آرزوی آل سعود ! بزرگترین کمک به شیعه همین حضور دایمی در عربستان است.

این دو پلیس طبق فتوای مفتیشون عمل کردن... خوب اعدام بشن و برن به بهشت موعود مفتیشون

بی تفاوتی نسبت به مسائل غیر سلامی و غیر اخلاقی شکستن حرمت هر انسان به خصوص هر ایراین است. همه رسانه ها دنبال واکنش ایران هستند مواظب شان و منزلت خودمان باشیم تا ابهت و احترام هر انسان و هر ایرانی حفظ بشه. پاسخ قاطع ،هر انسان نمای حیوان صفت را سر جاش می نشونه

إذا رأيتُم أهلَ الرِّيَبِ و البِدعِ من بَعدي فأظْهِروا البَراءةَ مِنهُم ، و أكْثِروا مِن سَبِّهِم ، و القَولِ فيهِم و الوَقِيعةِ ، و ناهِبُوهُم كَي لا يَطْمَعوا في الفسادِ في الإسلامِ ، و تَحْذرَهُم النّاسُ و لا يَتَعلّموا مِن بِدَعِهِم ، يَكتُبِ اللّه ُ لكُم بذلكَ الحَسَناتِ ، و تُرفَعْ لكُم بها الدّرَجاتُ في الآخِرَةِ .
هرگاه شكّاكان و بدعت گذارانِ پس از من را ديديد، از آنان بيزارى نشان دهيد و تا مى توانيد به ايشان دشنام دهيد و بد بگوييد و بر آنان بتازيد، تا از تباه كردن اسلام نااميد شوند، و مردم از آنان بر حذر باشند و از بدعتهاى آنان چيزى نياموزند، بدين سان خداوند در عوض آن براى شما ثوابها مى نويسد و به خاطر اين كار درجات شما را در آخرت رفعت مى بخشد.

دقیقا ما عادت کردیم با همه مسائل احساسی و منفعلانه برخورد کنیم به نظر شما دولت آل سعود با این بازی دو مامور دولتی خود چه هدفی دارد ؟

مرگ برآل سعود. این دولت ومسامحه کاریهاش. خدا آخرشو خیر کنه.

همش افراط و تفریط
چه خبره مگه...؟
شاید حرف هام به بعضی بربخوره ولی عزیز من وظیفه دینی تو اینه یه حج واجب بری ن اینکه همش اونجا بیفتی مثل مسافرت تعطیلات نوروزی هرسال مکه باشی طرف اینقدر که کوچه های مکه رو بلده شهر خودشو بلد نیست اگه قرار بود آدم بشی همون دفعه اول میشدی مکه ما جوانان مملکت ما هستند بخدا اینقدر که حدیث واسه حج داریم واسه کمک به یه مستحق هم داریم میرید پولاتون رو میریزید تو شکمشون که ماهی پنج ملیون یارانه بگیرند بعدشم بنالند. که کم بهمون میدند و این رفتار رو نشون بدند اصلا شیوه حکومتی شون مال قبل قرون وسطی هست پادشاهی که نیست هیچ قبیله ایه اونوخت ما کتیبه حقوق بشر از کوروش داریم

 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home