هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 25 فروردين 1404
ساعت 02:07
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 23 فروردين 1404 ساعت 22:39
شنبه 23 فروردين 1404 22:38 ساعت
2025-4-12 22:39:48
شناسه خبر : 384198
ولنگاری در فضای سیاسی و رسانه‌ای و امنیت دروغ‌پردازان در فضای مجازی کشور به حدی رسیده که دروغ‌های شاخ‌داری این‌چنینی که حاوی نسبت‌های کذب به عالی‌ترین مقام رسمی کشور است
ولنگاری در فضای سیاسی و رسانه‌ای و امنیت دروغ‌پردازان در فضای مجازی کشور به حدی رسیده که دروغ‌های شاخ‌داری این‌چنینی که حاوی نسبت‌های کذب به عالی‌ترین مقام رسمی کشور است
گروه سیاست-رجانیوز: صبح امروز روزنامه اعتماد به استناد برخی اخبار غیررسمی و زرد مدعی شد رهبر انقلاب مجوز سرمایه‌گذاری ۱۰۰۰ میلیارد دلاری آمریکا در ایران را صادر کرده‌اند و در انتها نیز افزود طبق اطلاعات این رسانه، رقم دقیق‌تر این سرمایه‌گذاری به ۲۰۰۰ میلیارد دلار می‌رسد.
 
فارغ از اینکه اعداد به کار رفته در این گزارش حاکی از میزان سواد اقتصادی و فهم ریاضیاتی نویسندگان این رسانه است، این خبر پس از فراگیر شدن در فضای مجازی با یک عذرخواهی ساده از خروجی این رسانه حذف شد.
 
ولنگاری در فضای سیاسی و رسانه‌ای و امنیت دروغ‌پردازان در فضای مجازی کشور به حدی رسیده که دروغ‌های شاخ‌داری این‌چنینی که حاوی نسبت‌های کذب به عالی‌ترین مقام رسمی کشور است، به سادگی فراگیر شده و با یک عذرخواهی ساده از کنار آن عبور می‌شود!
 
انتهای پیام/


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home