هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 25 فروردين 1404
ساعت 02:36
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 22 فروردين 1404 ساعت 01:43
جمعه 22 فروردين 1404 01:40 ساعت
2025-4-11 01:43:11
شناسه خبر : 384164
چند نماینده آرژانتینی این هفته در صحن پارلمان، سازمان اطلاعات این کشور را مورد خطاب قرار داده و  پرسیده‌اند که این سازمان چطور از سفر یک مقام عالی ایرانی بی خبر بود.
چند نماینده آرژانتینی این هفته در صحن پارلمان، سازمان اطلاعات این کشور را مورد خطاب قرار داده و پرسیده‌اند که این سازمان چطور از سفر یک مقام عالی ایرانی بی خبر بود.
گروه سیاست-رجانیوز: سفر قطب جنوب «شهرام دبیری» معاون سابق پارلمانی مسعود پزشکیان، که با برکناری وی همراه شد؛ این‌بار در آرژانتین جنجال‌برانگیز شده است.
 
شهرام دبیری برای سفر به قطب جنوب، با پاسپورت گردشگری به آرژانتین سفر کرده بود، اما مقامات آرژانتینی هیچ اطلاعی از حضور وی در این کشور نداشتند و این موضوع با خشم احزاب مخالف دولت آرژانتین همراه شده است.
 
چند نماینده آرژانتینی این هفته در صحن پارلمان، سازمان اطلاعات این کشور را مورد خطاب قرار داده و  پرسیده‌اند که این سازمان چطور از سفر یک مقام عالی ایرانی بی خبر بود.
 
فلورنسیا کاریگنانو، نماینده اپوزیسیون تندرو «ائتلاف برای میهن»، در کمیته روابط خارجی مجلس آرژانتین گفت: «سازمان اطلاعات به معاون رئیس‌جمهور ایران اجازه ورود به کشورمان را داده است، این وحشتناک است.» وی افزود: «من به شدت نگران هستم.» 
 
روابط تهران و بوینس آیرس از سال ۱۹۹۸ به این سو همواره سرد و پر تنش بوده است.
 
انتهای پیام/


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home