هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 1 اسفند 1403
ساعت 02:52
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 28 بهمن 1403 ساعت 11:22
يكشنبه 28 بهمن 1403 11:18 ساعت
2025-2-16 11:22:26
شناسه خبر : 383741
گروه تاریخ  - رجانیوز:  شاید بتوان گفت اولین حمله علنی و البته شدیدترین هجمه به وزارت اطلاعات، توسط جریان آیت‌الله منتظری و شخص او در ماجرای رسیدگی به پرونده سیدمهدی هاشمی اتفاق افتاد. سیدمهدی هاشمی، مهرماه ۱۳۶۵ پس از مدتی مخفی شدن در بیت آيت‌الله منتظری،  خودش را به وزارت اطلاعات معرفی کرده و بازداشت شده بود. در بازه‌ی چندماه بعد از آن، تهمتها و نسبتهای خلاف واقع متعددی به وزارت اطلاعات در شبنامه‌های طیف حامی او و نامه‌های قائم‌مقام رهبری به امام منتشر می‌شد. وزارت اطلاعات هم زیر این طعنه ها و ضربه‌ها و فشارهای علنی و غیرعلنی، مشغول رسیدگی به پرونده بود.
 
تیرماه ۶۶ امام در پاسخ به نامه آیت‌الله ریشهری، وزیر اطلاعات، درباره عفو مشروط سیدهادی هاشمی، داماد و رئیس دفتر آیت‌الله منتظری نوشت: با تشکر از زحمات اعضای محترم وزارت اطلاعات، این سربازان گمنام امام زمان - عجل الله تعالی فرجه- که در جنگ با ایادی استکبار در داخل کشور صدمات بسیار دیده‌اند و از طعن و لعن ضد انقلاب و اغفال‌شده‌ها نرنجیده و وظیفه اسلامی- میهنی خود را انجام می‌دهند، با شرایط وزیر محترم اطلاعات، آقای ری‌شهری، موافقت می‌نمایم. ان شاء الله خداوند به همه شما توفیق بیشتر عنایت فرماید.
 
امام همچنین در نامه معروف عزل آیت‌الله منتظری در شش فروردین نوشت: نامه‌ها و سخنرانیهای منافقین که به وسیله شما از رسانه‌های گروهی به مردم می‌رسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان - روحی له الفداء- و خونهای پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند.


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home