شنبه 1 دى 1403 11:31 ساعت
شناسه خبر : 383319
البته این سوال هنوز پابرجاست که بر فرض صحت ادعای رنجبران و تقطیع و تدوین ویدئو، دقیقا چه چیزی تغییر میکند؟ جز اینکه احتمالا اثبات میشود عراقچی نه برای چند ثانیه که مدت زمان بیشتری در چرت به سر میبرده است؟
گروه سیاست-رجانیوز: عضو تیم رسانهای عراقچی در اظهارنظری کذب و خلاف واقع، مدعی کپیبرداری رجانیوز از رسانههای خارجی و همچنین تقطیع فیلم چرت زدن عراقچی در هنگام سخنرانی رئیسجمهور شده است. این ویدیو اما نه تقطیع شده و نه جعلی است، بلکه تنها لحظاتی از این خوابآلودگی در کنار هم قرار گرفته است. مهمتر از آن، ویدیو نخستین بار توسط رجانیوز منتشر شد و مستندات زمانی بهوضوح نشان میدهد که ایران اینترنشنال صرفاً بازنشرکننده فیلم رجانیوز بوده است نه برعکس!
البته این سوال هنوز پابرجاست که بر فرض صحت ادعای رنجبران و تقطیع و تدوین ویدئو، دقیقا چه چیزی تغییر میکند؟ جز اینکه احتمالا اثبات میشود عراقچی نه برای چند ثانیه که مدت زمان بیشتری در چرت به سر میبرده است؟
مطلب جالب توجه دیگر، درباره عبارت مضحکی است که رنجبران درباره «فاصله گرفتن از نظریات قبلی» گفته و ادعا کرده انتشار فیلم چرت زدن عراقچی بازی در زمین صهیونیستهاست! گذشته از سطحی بودن چنین ادعایی، آیا لازم است به او یادآوری شود چه کسی مصداق گردش و چرخشهای متعدد سیاسی در طول چند سال اخیر است؟
رنجبران مدیرکل روابط عمومی صداوسیما در دوران ریاست علی عسگری بود. در ماجرای ضبطی شدن برنامههای ثریا و جهانآرا، بیانیهای انتقادی از سوی خانواده شهدا خطاب به صداوسیما منتشر شد. رنجبران در آن زمان تلاش داشت تا با تهدید، امضای خانواده شهدا در این بیانیه را پس بگیرد که در نهایت با بیانیه خواهر بزرگوار شهید شیرودی و ذکر اقدامات سوال برانگیز رنجبران و کارمندانش، ماجرا فیصله گرفت. کمی بعد خبری از سوی وحید یامینپور منتشر شد که اعلام کرده بود کارمند رنجبران برای تخریب این دو برنامه در فضای مجازی پولپاشی کرده است.
دوران مدیریت رنجبران در صداوسیما مقارن با دولت روحانی نیز بود. او که با عباراتی چون «نفوذ قطعی» درباره دولت روحانی سخن میگفت، همانزمان برای علی لاریجانی و برخی وزرای روحانی غش و ضعف میرفت. در آن دوره، سریال گاندو با تمرکز بر مساله نفوذ در دولت روحانی ساخته شد و رنجبران که آن زمان در مواضع خود حمایت کاملی از این سریال داشت، امروز مشاور جناب عراقچی است که نفر دوم وزارت خارجه دوران روحانی و دست راست سوژههای اصلی سریال گاندو بود.
از سوی دیگر رنجبران همان کسی است که در فقره پخش اعترافات دختران رقصنده (مائده هژبری و همراهانش) در صداوسیما، دفاعی تمام قد از موضوع داشت و پس از آن که هجمهها به صداوسیما افزایش پیدا کرد، موضوع را به ناجا و قوه قضائیه حواله داد اما پس از آن، قوه قضائیه نیز دخالت خود در این مساله را تکذیب کرد!
ماجرا به اینجا ختم نمیشود و رنجبران در دولت سیزدهم به ریاست گنجینه ملی آب زیر نظر وزارت نیرو میرسد. او با آب و تاب خدمات وزارت نیرو در مساله مدیریت آب و برق را در صفحه خود منعکس میکند و به ناگاه در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری سر از ستاد لاریجانی و پزشکیان درمیآورد!
البته یک سکانس دیگر از عملکرد رنجبران هم وجود دارد که او را شایسته عنوان «سلطان چرخش» میکند. او در سال گذشته با کاندیداتوری از حوزه انتخابیه ساوجبلاغ و تبلیغات بیش از ۸۰۰ میلیون تومانی برای انتخابات مجلس، به ائتلاف جوانان انقلابی گام دوم پیوست که پوستر آن با تصویر علامه مصباح یزدی (ره) مزین شده بود!
حواشی مربوط به این چهره پر چرخش البته منحصر به این موارد نیست و ابهاماتی از حضور او در پرونده کانالهای کثیف تلگرامی از جمله «نیمه محرمانه» وجود دارد که در اسناد هک شده قوه قضائیه به چشم میخورد. اسنادی که خوب است شخص رنجبران درباره صحت، فرآیند و نتیجه آن روشنگری کند.
به نظر میرسد ضعف شدید عملکرد مسئولان دولتی در حوزه افکار عمومی، عناصر رسانهای دست چندم را مجبور به کارهایی کرده که از قواره آنان خارج است. رجزخوانی در رسانه ممکن است مسئولان مافوق این عناصر را تسکین دهد اما حتما آب رفته را به جوی بازنمیگرداند؛ آینه چون نقش تو بنمود راست، خود شکن آینه شکستن خطاست!
انتهای پیام/
لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/383319
لینک کوتاه کپی شد