گروه فرهنگ-رجانیوز: در پی انتشار خبر انتخاب حجتالاسلام و المسلمین حمید رسایی به عنوان ریاست کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی در کمیسیون فرهنگی مجلس، عدهای این اتفاق را دستمایه اغراض و اهداف سیاسی خود قرار دادند و سعی در هزینهتراشی برای چنین تصمیماتی در جبهه انقلاب برآمدند.
حجتالاسلام حمید رسایی، با پیشینه فعالیت در رشتههای متعدد هنری از جمله خوشنویسی، طراحی، نقاشی و کارگردانی تئاتر، در کنار سالها فعالیت در عرصه مدیریت رسانه، اکنون در جایگاه خطیری در عرصه تصمیمگیری فرهنگی کشور نشسته است. البته سابقه فعالیت فرهنگی حجتالاسلام رسایی محدود به این نمیشود و از ایشان ۱۴ عنوان کتاب در تیراژهای متعدد به چاپ رسیده است. همچنین ایشان مدیر مسئول هفتهنامه ۹ دی نیز بوده است که بخشی از تسویه حسابهایی که امروز از او میشود به خاطر عملکرد و مطالب این هفتهنامه بوده است. این فعالیتهای متعدد حجتالاسلام رسایی در عرصه فرهنگ، مانع حضور ایشان در کف صحنه سکوها و پلتفرمهای مجازی و ارتباط و تخاطب با عموم مردم و کاربران فضای مجازی نشده است. صفحه اینستاگرام ایشان در بازهای حدود یک میلیون دنبالکننده داشت که البته به دلیل سیاستهایی که برخلاف آزادی بیان از سوی اینستاگرام اعمال میشود، صفحه ایشان مسدود شد.
در ادوار مجلس شورای اسلامی، کمیسیون فرهنگی مجلس، با وجود اهمیت بالا و خطیری که دارد به طور معمول از سوی نمایندگان مورد کملطفی واقع میشده و معمولا نمایندگان مجلس، در اولویتهای بعدی خود به حضور در این کمیسیون فکر میکردند. حالا که در مجلس فعلی افرادی با سابقه کار جدی در عرصه فرهنگ وارد این کمیسیون شدهاند، نباید اعضای آن تسلیم هیاهوها و شانتاژهای رسانهای شوند و به جریانهای تمامیتخواه اجازه دهند که برای تصمیمات و اقدامات انقلابی هزینهتراشی کند.
انتهای پیام/