شنبه 14 آذر 1394 00:40 ساعت
شناسه خبر : 229019

ترکیه میگوید که 130 نفر از نیروهای ارتش این کشور برای آموزش نیروهای پیشمرگه کُرد وارد خاک عراق شدهاند.
به گزارش فارس، با آنکه دولت عراق در چند روز اخیر هشدارهایی جدی به کشورهای خارجی در خصوص اعزام نیروی زمینی به خاک این کشور داده بود و به نظر میرسید هدف این هشدارها آمریکا باشد، ولی دولت ترکیه در آخرین ساعات شامگاه جمعه از اعزام نیروی زمینی به شمال عراق خبر داد.
آنطور که شبکه خبری سیانان از قول منابع امنیتی گفته، 130 نیروی ارتش برای آنچه «آموزش نیروهای پیشمرگه کُرد» اعلام شده، به منطقه «بشیقه» در موصل عراق وارد شدهاند.
منابع ترکیه ابتدا تعداد نیروهای اعزامی را 1200 نفر اعلام کرده بودند ولی دقائقی بعد، عدد 130 را بعنوان اصلاحیه روی تلکسهای خبری بردند.
این اولین تجربه سربازان ارتش ترکیه در شمال عراق نیست. پیش از این هم بارها ارتش ترکیه برای مبارزه با شاخه نظامی حزب کارگران کردستان، وارد این منطقه شده بود.
هنوز اطلاعی از واکنش دولت عراق به این اعزام نیرو، در دست نیست.

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/229019
لینک کوتاه کپی شد
کلیدواژه ها »