شنبه 12 اسفند 1402 16:14 ساعت
شناسه خبر : 376370
حالا و پس از شکست لیست شانا در انتخابات مجلس، فرصت مناسبی برای ایدهپردازان ایده اشتراک صفر پدیدآمده تا با بررسی بیانات امام و رهبری، معیار و اصول وحدت را بر پایه گفتمان بنا کنند نه بر اساس تاکتیکهای سکولار!
گروه سیاست-رجانیوز: محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز (شنبه) نتایج اولیه انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، پردیس را اعلام کرد که بر اساس آن، در فهرست ابتدایی، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، با ازدستدادن ۱۹ کرسی، فقط ۱۲ کرسی را به دست آورده است که برخی از آنها به دلیل حضور در فهرستهای دیگر، صاحب کرسی شدهاند.
به گزارش رجانیوز؛ دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ با رأیگیری در ۱۲۱۸ حوزه انتخابیه اصلی و فرع در سراسر ایران برگزار شد. در تهران ۲۴ درصد واجدین در انتخابات شرکت کردند.
ساعاتی پیش شمارش آرای تهران برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۹۶۰ شعبه از ۵ هزار شعبه به پایان رسید و برخلاف تصور اعضای مرکزی شورای ائتلاف، ایده اشتراک صفر باعث شکست لیست شانا شد.
بر اساس آمار منتشر شده، از میان ۳۰ نفر حاضر در فهرست ابتدایی، لیست شانا صاحب ۱۲ کرسی شده است که در این میان تنها قالیباف و زهره سادات لاجوردی نامشان در فهرست دیگری غیر از شانا نبود و زهره سادات لاجوردی نیز ارتباطی با شورای ائتلاف نداشته و عضو جبهه پایداری است.
اما این شرایط تلخ و دشوار تنها به دلیل رویکرد غلطی است که تئوریسینهای شورای ائتلاف بر آن پافشاری کردند.
در سال ۹۸ شورای ائتلاف، از تاکتیک جدیدی به نام «اشتراک صفر یا اشتراک تهی» رونمایی کرد که کاملاً مخالف سخنان رهبری درباره وحدت بود و هشدارهای پیش از انتخابات امروز به وقوع پیوست.
در انتخابات مجلس یازدهم و پیش از وحدت با جبهه پایداری در روزهای آخر، شورای ائتلاف با پیامک به نامزدهای منتخب خود اعلام کرده بود در صورت نرسیدن به یک لیست واحد به همراه دیگر جریانهای انقلابی، نامزدهایی که در لیست شورای ائتلاف هستند، باید تعهد دهند که تنها در همین لیست باقی خواهند ماند و در صورت حضور در لیستهای انتخاباتی دیگر، از لیست آنها کنار گذاشته میشوند. این تاکتیک هرچند در سال ۹۸ امتحان نشد، اما در انتخابات امسال به بدترین وجه شکست خورد.
یکی از آسیبهای این ایده، تبدیل وحدت به یک موضوع صفر و صدی بود، به این معنا که یا باید تمام لیست مشترک باشند یا هیچکدام از نفرات این لیست. درحالیکه اگر وحدت بر اساس اصول مشترک باشد، درصورتیکه یک لیست صددرصد مشترک به وجود نیامد، میتوان «وحدت حداکثری» را دنبال کرد. به بیان دیگر، زمانی که برخی از نامزدهای اصلح، مورد اجماع گروههای مختلف سیاسی هستند، حضور آنها میتواند نشاندهنده اصول مشترک و وحدتآفرین باشد.
اما سران شورای ائتلاف با چشمبستن بر اصول مشترکی همچون التزام به ولایتفقیه، استکبارستیزی و توجه به محرومین با دیگر فهرستهای انقلابی دیگر، تنها بر پیروزی تمامیتخواهانه سرمایهگذاری کردند که البته با شکست تلخی همراه شد.
بر اساس آمار ابتدای، سید محمود نبویان که در ۳ لیست دیگر به جز لیست شانا حضور داشت، با اختلاف در صدر قرار دارد. نکته جالب این جاست که این پیروزی نیز به دلیل اصرار جبهه پایداری برای حضور داشتن نبویان در لیست شانا علیرغم مخالفت با اشتراک صفر رقم خورد.
حالا و پس از شکست لیست شانا در انتخابات مجلس، فرصت مناسبی برای ایدهپردازان ایده اشتراک صفر پدیدآمده تا با بررسی بیانات امام و رهبری، معیار و اصول وحدت را بر پایه گفتمان بنا کنند نه بر اساس تاکتیکهای سکولار!
انتهای پیام/
لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/376370
لینک کوتاه کپی شد
من و خانواده و آشنایان که در دوره های قبلی به اصولگرایان رای داده بودیم اینبار در مشهد همگی به لیست جبهه صبح ایران آقای رائفی پور رای دادیم
گرچه برخی از افراد لیست رو نمیشناختیم اما به خلطر آقای رائفی پور بهشون اعتماد کردیم.
علت عدم اعتمادمون به سایر اصولگرایان نوع عملکرد و گفتار خود اونها بود.
امیدوارم ازین ماجرا درس بگیرن و بفهمن چقدر ملت رو ناراحت کردن که اینطور ازشون برگشتن