فهرست ایرانیانی که خواستار تحریم بیشتر مردم ایران توسط آمریکا شدند، تکمیل شد: میرحسین موسوی، مهدی کروبی، مهدی هاشمی رفسنجانی و حالا 30 نفر اصلاحطلب خارجنشین
گروه سیاسی – رجانیوز: «کاسبان تحریم»؛ این عبارتی بود که از سال 88 و پس از شدت گرفتن تحریمهای بینالمللی به رهبری آمریکا علیه کشورمان، به طور گسترده از سوی رسانههای ضدانقلاب برای توصیف و برچسب زدن به جریان ارزشی و انقلابی مورد استفاده قرار گرفت و استقامت مردم در برابر زورگویی واشنگتن، به بهره بردن از تحریمها و منفعت شخصی افراد تعبیر شد.
به گزارش رجانیوز، در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 هم یک جریان سیاسی سوار بر این موج رسانهای شد و با «ضد تحریم» نامیدن رویکرد خود در برابر «کاسبان تحریم» ادعایی، توانست آرای مردم را به خود اختصاص بدهد و زمینه را برای امضای قرارداد هستهای با آمریکا فراهم کند.
حالا، حدود هشت سال از فتنه 88 و قضایای مربوط به آن میگذرد و سردمداران خارجنشین آن که هر روز در برابر سازمانهای بینالمللی تجمع میکردند و بر آتش بیآبرو کردن ایران در افکار عمومی جهان میدمیدند، دست به قلم شده و برخلاف رویکرد پنهان خود در این سالها، علنا خواستار افزایش تحریمهای ضدایرانی از سوی رئیسجمهور جدید ایالات متحده شدهاند.
در این نامه ضمن سرزنش دولت فعلی آمریکا بهخاطر عدم حمایت از «فتنه 88»، داعش و جمهوری اسلامی ایران به عنوان دو روی یک سکه معرفی شدهاند و تاکید شده داعش و جمهوری اسلامی هر دو باید «جایگزین» شوند. تحریمهای سختتر علیه بخشهایی در ایران، عدم تعامل با جمهوری اسلامی ایران و استفاده از تمام ابزارهای موجود برای مقابله با فعالیتهای منطقهای ایران از جمله خواستههای امضاکنندگان نامه است.
البته علت نگارش این نامه در سال 95 و فشارهای پشت پرده در سال 88 برای تحریم بیشتر مردم ایران از سوی اصلاحطلبان خارجنشین، نیازی به تحلیل ندارد؛ چرا که کاسبی با تحریم مردم ایران و دریافت کمک هزینههای مالی برای راهاندازی سایتها و رسانههای ضدایران بخشی از پروژههایی است که این افراد در یک دهه اخیر در آن مشغول بودهاند و قطعا با کاهش تحریمها علیه کشورمان، نان آنها آجر خواهد شد.
نمونه اخیر این موضوع، تعطیل شدن سایت «روزآنلاین» است که به دلیل عدم تامین بودجه توسط کشورهای غربی (به طور مشخص: پارلمان هلند) مجبور به خاتمه دادن به فعالیتهای خود شد؛ سرنوشتی که به زودی در انتظار رسانههایی نظیر «رادیو زمانه» که بودجه اتحادیه اروپا و پارلمان هلند مدیریت میشوند هم خواهد بود.
«نایاک» یکی دیگر از مجموعههایی است که با تبلیغات گسترده علیه ایران و معرفی خود به عنوان یک مجموعه شامل ایرانیان فعال سیاسی که توانایی تحلیل واقعی شرایط داخلی کشورمان را دارند، بودجههای سنگینی را دریافت و اقدام به ارائه راهکارهایی در زمینه ایجاد ارتباط میان ایران و آمریکا کرده است.
البته این اولین بار نیست که تلاش اصلاحطلبان برای تحریم بیشتر مردم ایران رسانهای میشود. چندی پیش، «نیک آهنگ کوثر»، کاریکاتوریست نشریات زنجیرهای اصلاحات یک فایل ویدئویی از مکالمه خود با مهدی هاشمی رفسنجانی در سال 88 منتشر کرد و در این باره گفت: «من و مهدی هاشمی بارها با هم در تماس بودهایم. در یکی از موارد که به من زنگ زد و وقتی فهمید من در حال رفتن به واشنگتن هستم، از من خواست تا راجع به بحث تحریم اقتصادی ایران، کسانی را در امریکا ببینم. میخواست بداند در واشنگتن چه کسانی هستند که بشود با ارتباط و تشویقشان، تحریمهای سنگینتری را علیه مردم ایران تحمیل کرد. این برای من مساله عجیبی بود که مهدی هاشمی، پدر و خانوادهاش در ایران باشد و بخواهد این بحث تحریم را از طریق امریکاییها پیگیری کند. البته با آدمهای مختلفی نیزدر این زمینه صحبت کرده بود.»
حالا بهتر میتوان به عبارت «کاسبین تحریم» فکر کرد و درباره سوءاستفاده جریانهای سیاسی خاص از آن هشدار دارد؛ رویکردی که در انتخابات پیش رو نیز قطعا از سوی همین جماعت دنبال خواهد شد و لازم است تا مردم نسبت به تکرار فریبکاری در زمینه مقصر اعمال تحریمها علیه مردم هشدارتر از همیشه باشند.
واکنش کاربران شبکههای اجتماعی به نامه اصلاحطلبان
آدم هاي بي غيرت و بي شرف و بي حيثيت و بي دين و وطن فروش و جيره خور استكبار و مزدور و .........
همان بهتر كه وجود نحس و پليدشان در اين مملكت نيست