هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 27 اسفند 1403
ساعت 02:20
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 26 اسفند 1403 ساعت 14:22
يكشنبه 26 اسفند 1403 14:16 ساعت
2025-3-16 14:22:14
شناسه خبر : 383968
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوزات شب گذشته آمریکا و انگلیس به یمن مسئولیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت برای مقابله با نقض و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی را خاطرنشان کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوزات شب گذشته آمریکا و انگلیس به یمن مسئولیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت برای مقابله با نقض و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی را خاطرنشان کرد.
به گزارش رجانیوز، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه حملات وحشیانه هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح‌شدن ده‌ها تن از جمله تعدادی زن و کودک بی‌گناه یمنی شد را به شدت محکوم کرد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل در خصوص منع توسل به زور و احترام به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی کشورها است، مسئولیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت برای مقابله با نقض و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی را خاطرنشان کرد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه تجاوز نظامی مشترک آمریکا-انگلیس علیه مردم مقاوم یمن را در راستای حمایت مستمر این دو کشور از نسل‌کشی مردم مظلوم فلسطین و سرکوب هر نوع همبستگی و حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین دانست و تاکید کرد ریشه ناامنی در منطقه غرب آسیا تداوم کشتار و اشغال در فلسطین اشغالی است که با پشتیبانی همه‌جانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی استمرار یافته و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را در معرض خطر کم‌سابقه قرار داده است.
 
بقائی با یادآوری مسئولیت قانونی و اخلاقی همه دولت‌ها و مجامع بین‌المللی و اسلامی برای مقابله با ادامه نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی - که با شیوه‌های گوناگون از جمله تحمیل گرسنگی و قحطی بر مردم مظلوم فلسطین در ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد- خواستار اقدام عاجل در این زمینه گردید.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home