هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 24 بهمن 1403
ساعت 02:11
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 23 بهمن 1403 ساعت 14:28
سه شنبه 23 بهمن 1403 14:25 ساعت
2025-2-11 14:28:41
شناسه خبر : 383717
استراتژی دلبری در دوران ماه عسل، به نظر آغازی دل¬¬انگیز برای جلوگیری از یک پایان است؛ اما نه برای مردم، بلکه برای گروهی خاص، که معلوم نیست قبله¬اشان کدام سمت و شناسنامه¬اشان متعلق به کدام قبیله سیاسی است.
استراتژی دلبری در دوران ماه عسل، به نظر آغازی دل¬¬انگیز برای جلوگیری از یک پایان است؛ اما نه برای مردم، بلکه برای گروهی خاص، که معلوم نیست قبله¬اشان کدام سمت و شناسنامه¬اشان متعلق به کدام قبیله سیاسی است.

گروه اقتصاد - رجانیوز: استراتژی دلبری در دوران ماه عسل، به نظر آغازی دل­­انگیز برای جلوگیری از یک پایان است؛ اما نه برای مردم، بلکه برای گروهی خاص، که معلوم نیست قبله­اشان کدام سمت و شناسنامه­اشان متعلق به کدام قبیله سیاسی است.
 

همزمانی انتصاب احسان عسکری و مهران کفاش در دو پست کلیدی وزارت مالیه، یعنی مدیرعامل سازمان پرحاشیه و فسادخیز جمع­آوری و فروش اموال تملیکی و معاونت حقوقی و پارلمانی وزیر، با انتشار گسترده خبر منتفی شدن استیضاح وزیر اقتصاد، آن­هم از پایگاه­های رسانه­ای نزدیک به مهران کفاش گمانه­زنی­هایی را در خصوص استراتژی همتی برای بقا رغم زده است.
 

مهارن کفاش که پیش از این در رکاب مخالف بورس کالا و حامی شبکه دلال­های سنتی در راهروهای بهارستان قدم می­زد؛ بعد از 4 ماه سرپرستی امور پارلمانی یک وزیر مدافع بورس و اقتصاد آزاد به سمت دره استیضاح، حال از قضا صدور حکمش با انتصاب یار غار قالیباف و خبر منتفی شدن استیضاح همتی همزمان شده است.

گرچه کفاش در بسیاری از دوربین­های با ربط و بی­ربط به حیطه وظایفش حضور داشته، بنابراین در یک کلام می­توان گفت گذشته­ی او در حاله­ای از ابهام است. تا بوده مدیر بوده، بدون اینکه تحصیلات مرتبط یا تخصص ویژه­ای داشته باشد. در رزومه­اش فقط آمده که وی در رشته نامرتبط آمایش سرزمینی در یکی از دانشگاه­های کشور تحصیل کرده و در رابطه با اینکه کارشناسی چه خوانده یا کجا خوانده، چیزی نگفته، یعنی گفتنی نبوده که نگفته! مدتی در شهرداری بوده؛ دوره­ای هم امور پارلمانی نزدیکان قالیباف را بر عهده داشته؛ و اخیرا به دلایل نامشخصی صدور حکمش در بحبوحه استیضاح، 4 ماه زمان برده که حکایت از کش و قوس­های فراوان پشت پرده دارد؛ و اما نتیجه این ابهامات داغ شدن بازار شایعات بود. عده­ای از نفوذی بودنش می­گفتند؛ عده­ای عدم تاییدیه­ حراست را علت می­دانستند و عده­ای دیگر هم او را سرجهازی وزیر می­خواندند.  
 

با این حال مراودات مهران کفاش با طرف دعوای زمین 10 هزار میلیاردی نیاوران و تلاش­های بی­وقفه برای عزل مدیر صندوق تامین خسارت بدنی، که برای استرداد زمین به دارایی­های صندوق تلاش­های بسیاری کرده بود، درست بعد از جلوس وی بر مسند معاونت حقوقی وزارت مالیه، سوال برانگیز است. بستن کمرهمت در حذف فله­ای نیروهای انقلابی همراستا با سیاست حلقه­ی همتی در حذف هدفمند و خزنده مدیران منصوب دولت قبل، به ویژه چهره­های نزدیک به سپاه، از یکسو، و انتصاب مامور قوه قضاییه به عنوان دست راست خود، همزمان با صدور حکم انتصاب خودش، از پیچیدگی­های رفتاری فردی با خواستگاه اصولگرایی دیروز است؛ که امروز قسم خورده از یک وزیر در جناح مقابل صیانت کند.
 

در رابطه با احسان عسکری، آنقدر آش به شوری واضح است که همین یک تیتر گویای ماجرا است: "دستیار و مشاور قالیباف همزمان با منتفی شدن استیضاح وزیر، منصوب شد"

در این بین آنچه مهم است، نه این دو فرد، بلکه نسبت وزیر سفره مردم با رئیس نمایندگان مردم است. آیا دخیل بستن همتی رانده از اصلاح­طلبان و مانده از اصوگرایان تنها راه چاره درماندگی است؟ دهنکجی به اصلاح طلبان و خیز برای قلع و قمع مدیران انقلابی سابق، آن­هم به کام یاران قالیباف، برای راننده اقتصاد کشور چه عواقبی در پیش دارد؟ 

انتهای پیام/ 



1
پسندیدم

 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home