هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 1 دى 1403 ساعت 17:02
شنبه 1 دى 1403 16:10 ساعت
2024-12-21 17:02:02
شناسه خبر : 383321
واضح است سکوت امروز این جریان نیز ناشی از دریافت سهم‌ها و حق السکوت‌هایی است که با عنوان وفاق کادوپیج شده است.
واضح است سکوت امروز این جریان نیز ناشی از دریافت سهم‌ها و حق السکوت‌هایی است که با عنوان وفاق کادوپیج شده است.
گروه سیاست-رجانیوز: رسانه‌های نزدیک به محمدباقر قالیباف این روزها نگران بی‌احترامی به جایگاه ریاست‌جمهوری شده‌اند و از «نقشه شوم حاشیه‌سازان فضای مجازی» دم می‌زنند. البته نگرانی درباره شان و منزلت رئیس‌جمهور بسیار امر پسندیده‌ای است اما به شرطی که رویگرد دوگانه‌ای دراینباره وجود نداشته باشد. شاید باید به کمتر از یکسال قبل برگشت و رفتار برخی از نزدیکان آقای قالیباف را مرور کرد. به‌نظر می‌رسد رسانه‌های نزدیک به آقای قالیباف فراموش کرده‌اند که جلیل محبی، مشاور نزدیک آقای قالیباف، در دوران ریاست‌جمهوری شهید مظلوم رئیسی از هیچ توهینی به ایشان دریغ نکرد و با این حال، هیچ واکنشی از سوی عناصر رسانه‌ای نزدیک به قالیباف مشاهده نشد و حتی تلاش‌هایی برای اضافه‌کردن او در لیست انتخاباتی هم انجام شد. این سکوت معنادار در زمان شهید رئیسی و اخلاق‌گرایی این‌روزها، نشان از دوگانگی آشکار در رفتار جریانی دارد که همواره مدعی ارزش‌مداری و اخلاق‌گرایی است، اما در عمل، منافع سیاسی را بر هر چیز دیگری اولویت می‌دهد.
 
این اخلاقگرایی مصلحتی البته روی دیگری نیز دارد. انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ نقطه‌ای حساس برای شخص قالیباف بود. او که پس از سه دوره شرکت در انتخابات هربار عایدی جز شکست در کارنامه خود نداشت، اینبار بسیج گسترده‌ای از مداحان، منبری‌ها و رسانه‌های متعدد را به همراه خود به صحنه آورد اما نتیجه شکستی سنگین و غیرقابل باور بود. او در یک انتخابات با مشارکت ۴۰ درصدی، تنها ۳ میلیون رای یعنی مساوی با ۱۳ درصد از آرای رای‌دهندگان را کسب کرد. این درحالی است که شبکه رسانه‌ای قالیباف با انتشار شایعاتی چون دخالت سید حسن نصرالله در انتخابات ایران و انصراف دکتر سعید جلیلی نامزد دیگر جبهه انقلاب، تا صبح روز رأی‌گیری تلاش کرد افکار عمومی را به نفع نامزد خود جهت دهد. شکست آن‌ها با کسب تنها یک‌سوم آرای جلیلی، به وضوح این ناکامی را نشان داد. این شکست تلخ اما آغازگر پروژه‌ای جدید برای تلاش آنها برای خروج از بن‌بست سیاسی شد. 
 
پس از این شکست سنگین، رسانه‌های مذکور دو رویکرد اساسی را در پیش گرفتند: نخست، تلاش برای نمایش خود به‌عنوان حامیان «عقلانیت انقلابی»؛ دوم، برچسب‌زنی به نیروهای انقلابی‌تر به‌عنوان «تندرو» یا «سوپر انقلابی». پروژه‌ای که خود سرتاسر تناقض است و تجربه ثابت کرده است این پروژه‌های مقطعی و فرصت‌طلبانه نمی‌تواند واقعیت‌های اساسی صحنه سیاست را تغییر دهد.
 
واضح است سکوت امروز این جریان نیز ناشی از دریافت سهم‌ها و حق السکوت‌هایی است که با عنوان وفاق کادوپیج شده است، وگرنه در همین یک‌ماه گذشته مردم شاهد بودند که با کنار گذاشته شدن یکی از نیروهای قالیباف توسط دولت پزشکیان، نه تنها رسانه‌های این جریان به دولت حمله کردند بلکه نفر اول این جریان یعنی شخص محمدباقر قالیباف هم وارد گود شده و برای انتقام‌گیری از دولت علیه حضور ظریف و پروژه وفاق ملی سخن گفت!
 
انتهای پیام/

 



1
پسندیدم

 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home