یکی از کامل ترین و معتبر ترین مراجع خرید دستگاه قطعه شویی سایت جویشگر است. در این سایت که نوعی بانک مشاغل است، شما میتوانید با انواع تولید کنندگان و عرضه کنندگان محصولات مختلف آشنا شوید و پس از مطالعه مشخصات محصول، به دلخواه از یکی از فروشندگان محصول مورد نظر را تهیه کنید.
در ادامه این مطلب لینک هایی قرار داده شده است که با کلیک روی آنها میتوانید به صفحات مربوطه در سایت جویشگر دسترسی پیدا کنید و خرید خوبی را تجربه کنید.
اطلاعات این نوشته درباره دستگاه قطعه شویی به نقل از کارشناسان جویشگر نوشته شده است.
مشخصات دستگاه قطعه شویی
همانطور که گفته شد این دستگاه با نام های دیگری مانند سیلندر شویی، موتور شویی، چربی گیر، دستگاه قطعه شور موتور و … شناخته میشود. دلیل استفاده از این دستگاه سخت بودن شستشوی دستی برخی قطعات مانند موتور ها و سیلندر های انواع ماشین آلات صنعتی است.
تمیز بودن قطعات ماشین ها علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد، باعث بهبود عملکرد ماشین میشود. وجود گرد و غبار و ذرات آلوده کوچک و بزرگ روی موتور و دیگر قطعات باعث اختلال در عملکرد ماشین شده و کارایی و اثر بخشی ماشین را کاهش میدهد. در نتیجه شستشوی قطعات با این دستگاه اقدامی برای بهره وری بیشتر و از طرفی صرفه جویی اقتصادی محسوب میشود.
عملکرد دستگاه قطعه شویی بسیار مشابه ماشین ظرف شویی است. یه اتاقک دارد که قطعه را باید درون آن قرار داده و درب آن را ببندید. سپس با روشن کردن دستکاه، دوش هایی که در اطراف دستگاه تعبیه شده اند شروع به پاشش آب میکنند و قطعه درون اتاقک را میشویند. درب اتاقک نیز به صورت کشویی باز شده و یک سینی درون آن قرار دارد که قطعه مورد نظر باید روی سینی قرار گیرد.
از مهم ترین نکته هایی که هنگام خرید دستگاه قطعه شویی باید به آنها توجه کرد، قدرت پمپ آب و قدرت دوش های آن است. هرچه آب با قدرت بیشتری پمپاژ شود با سرعت بیشتری قطعه را تمیز میکند.
یکی دیگر ازنکات قابل توجه هنگام خرید این دستگاه این است که دقت کنید جنس بدنه آن در برابر محیط مرطوب مقاوم باشد. دستگاه های قطعه شویی که بدنه آنها آهنی است به هیچ عنوان مناسب نیستند. همچنین دقت کنید که جنس بدنه از آلیاژ هایی باشد که در برابر باز ها و مواد قلیایی مقاوم باشد. زیرا برای شستن قطعات مکانیکی نیاز به استفاده از شوینده های بسیار قوی است که اسیدیته بسیار کمی دارند و در واقع قدرت قلیایی بالایی دارند. لذا اگر در ساخت این دستگاه از آلیاژ هایی استفاده شود که واکنش پذیر هستند و به راحتی توسط مواد بازی دچار خوردگی میشوند، دستگاه در مدت بسیار کوتاهی آسیب دیده و عملکرد صحیحی از خود نشان نخواهد داد.
از طرفی برخی از قطعاتی که باید برای شستشو در این دستگاه قرار بگیرد اجزای کوچک و بزرگی دارند که در برابر دما بسیار حساس هستند. لذا این دستگاه باید سنسور دما و نوعی دماسنج داشته باشد تا در صورت لزوم دمای آن بیشتر یا کمتر از اندازه مورد نیاز نشود که باعث خرابی در قطعه شود.
علاوه بر این هنگام خرید این دستگاه قطعاتی که باید شسته شوند را در نظر بگیرید تا دستگاه قطعه شور را در سایز مناسب تهیه کنید.
مزایای خرید دستگاه قطعه شور
این دستگاه میتواند در مدت زمان کوتاه تعداد زیادی قطعه را بشوید و قابلیت های مختلفی دارد. برای مثال میتوانید دستگاه را روی حالت های مختلف شستشو تنظیم کنید و دستگاه به صورت اتوماتیک عملیات ها را انجام دهد و در واقع نیازی نیست اپراتوری مخصوص این دستگاه داشته باشید که عملکرد را کنترل و مانیتور کند.
این دستگاه بسیار کم مصرف است و در هزینه های شما نیز صرفه جویی میکند. مصرف برق، آب و مواد شوینده این دستگاه بسیار کم و مقرون به صرفه است.
علاوه بر این، شستن قطعات مختلف با این دستگاه نسبت به شستشوی دستی، بسیار تمیز تر است و فرچه ها و دوش های درون دستگاه به راحتی به تمام نقاط دور از دسترس قطعه دسترسی پیدا میکنند و آنها را کاملا شسته و میز تحویل میدهند.
انواع دستگاه قطعه شویی
این دستگاه ها دو نوع اصلی دارند. البته انواع دستگاه قطعه شویی متفاوت هستند اما مدل های مهم و پرکاربرد تر این دستگاه مدل هایی هستند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم
دستگاه قطعه شویی ماشین آلات سبک
این دستگاه ابعاد کوچکتری دارد و برای کارواش های معمولی و ماشین های سبک خریداری میشود. در این دستگاه میتوان انواع قطعات اعم از سیلندر ها، موتور، کیسه گیربکس و … را قرار داد و آنها را شست.
این مدل دستگاه قطعه شویی بیشتر با برق کار میکند اما مدل هایی نیز دارند که گازی بوده و با استفادهاز نیرزی گاز کار میکنند. قیمت این دو تفاوت آنچنانی ندارد و شما میتوانید به دلخواه خود هرکدام از آنها را تهیه کنید.
دستگاه قطعه شویی ماشین های سنگین
طبیعتا ابعاد این دستگاه بزرگتر بوده و ظرفیت بیشتری دارد. از این دستگاه میتوان برای شستشوی انواع قطعات ماشین های سنگین مانند موتور، گیربکس، سیلندر ها، پیستون ها، شاتون، میلنگ و … استفاده کرد. در نظر داشته باشید این دستگاه برای شستن قطعاتی که از جنس آلومینیوم و چدن هستند مناسب تر است و آنها را با درصد پاکیزگی بیشتری تحویل میدهد.
نحوه عملکرد دستگاه قطعه شویی
عملکرد انواع مختلف این دستگاه نسبتا مشابه است و روش کار با آنها نیز مانند یکدیگر است. مهم ترین تفاوت آنها در ابعاد و قدرت دوش ها و پمپاژ آب آنهاست.
دقت داشته باشید که ظرفیت این دستگاه با توجه به ابعادش مشخص است و اگر بیشتر از ظرفیت دستگاه قطعه روی سینی آن قرار دهید، نه تنها باعث تمیز شذن قطعات نمیشود و بلکه ممکن است برای دستگاه قطعه شوی نیز آثار مخربی داشته باشد. لذا هیچ وقت بیشتر از حد ظرفیت دستگاه، قطعه روی سینی آن قرار ندهید.
درصد زیادی از این دستگاه ها یک محفظه کوچک مانند حوض در زیر سینی خود دارند، قبل از تنظیم دستگاه و آماده سازی آن برای شتسشو باید درون محفظه را پر از آب کنید. به یاد داشته باشید پر کردن این محفظه با آب گرم بهتر است و باعث شستشوی بهتر قطعه میشود. چراکه قدرت حل کردن چربی ها توسط آب داغ و آب گرم بیشتر است. همچنین این کار باعث صرفه جویی در مصرف برق نیز میشود.
در انتها به خاطر داشته باشید که معمولا این دستگاه قطعه را با آب گرم و داغ میشوید، پس هنگام اتمام کار شستشوی قطعه و هنگام باز کردن درب دستگاه، مراقب بخار داغ آب باشید و حتما از دستکش و دیگر لوازم ایمنی برای بیرون کشیدن سینی و برداشتن قطعات از روی آن استفاده کنید تا دچار سوختگی نشوید.
برای خرید انواع دستگاه قطعه شویی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت میتوانید از سایت جویشگر اقدام به خرید کنید. با کلیک روی لینک ها به صفحات خرید این محصول دسترسی پیدا میکند و با کلیک روی آگهی های سایت جویشگر میتوانید مشخصات محصول را مطالعه کنید و راه های ارتباطی با فروشنده را ببینید.
در نهایت شما نیز میتوانید با آگهی کردن محصولات یا خدمات خود در این سایت، مشتریان جدیدی جذب کرده و به خانواده بزرگ جویشگر بپیوندید.