هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 15 فروردين 1404
ساعت 17:07
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 7 مهر 1398 ساعت 16:24
يكشنبه 7 مهر 1398 16:20 ساعت
2019-9-29 16:24:32
شناسه خبر : 327749

ورق های فلزی که توسط یک سطح مانند فلز روی پوشیده شود را ورق گالوانیزه می نامند. این پوشش در سطح فلز باعث ایجاد یک لایه محاظ در برابر عوامل محیطی مانند زنگ زدگی و خوردگی می شود در نتیجه در وسایلی که در معرض آب و هوا و عوامل محیطی هستند می توان به کار برد. در صنعت به نام ورق گالوانیزه ضد زنگ شناخته می شود.

 

 

ورق گالوانیزه در طی یک فرآیند به نام نورد سرد ایجاد می گردد. در این فرآیند لایه ای از فلز روی بر روی سطح فلز پوشیده می شود. بسته به نوع ورق گالوانیزه ایی که تولید می شود مقدار و درصد فلز روی بکار رفته در این روش متفاوت است. به میزان فلز استفاده شده در سطح ورق اصطلاحا درصد Coting می گویند، در صنعت فولاد تفاوت انواع ورق گالوانیزه بر اساس میزان Coting می باشد.

میزان Coting مشخص کننده میزان مقاومت ورق گالوانیزه می باشد، در کل ورق های گالوانیزه به علت مقاومت بالایی که در برابر عوامل محیطی دارند کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارند. به طور مثال:

  • در صنعت برق: تابلو و پنل های برق، سینی های انواع کابل
  • مصارف خانگی: قطعات فلزی لوازم خانگی همچنین کاربرد در وسایل آشپزخانه
  • کاربرد های کشاورزی: مخازن آب و ذخایر انرژی
  • در ساختمان سازی: کانال های هوا، انواع دودکش، مجاری آب و لوله ها و اتصالات
  • قطعات پیش ساخته: اجزا مختلف سالن و سوله ها ماندد بدنه و سقف  

 تقسیم بندی ورق گالوانیزه

بسته به نوع ورق پایه به کار رفته در ورق گالوانیزه به دو نوع ورق آهنی گالوانیزه و ورق فولادی گالوانیزه می توان نام برد.

  1. ورق آهنی گالوانیزه: در این نوع ورق گالوانیزه فلز پایه ورق آهن است که با فلز روی پوشیده می شود.
  2. ورق فولادی گالوانیزه: نوع فلز پایه ورق فولاد است که عمل Coting با عنصر روی انجام می شود. در این نوع ورق ها،  فولاد اصلی از ترکیب فولاد خام با پنج درصد عنصر کربن به همراه دیگر آلیاژهای افزودنی ایجاد می شود.

ویژگی ظاهری ورق های گالوانیزه

ورق ها گالوانیزه تولید شده به دو صورت اصلی وارد بازار می شود تا بسته به نیاز و کاربرد آن در مصارف مختلف استفاه شوند. یا به صورت کلاف و یا به صورت ورق های برش خورده.

انواع ورق های گالوانیزه در دو عرض 1000 و یا 1250 میلی متر برش داده می شوند، دارای ضخامت پوشش در محدوده ی 100، 120، 180، 220 و در نهایت 275 میلی متر است، ضخامت خود ورق نیز در محدوده ی 0.2 الی 6 میلی متر می باشد.

ورق های تولید شده با عرض 1 تا 1.25 متر دارای ضخامت بین  0.2 الی 4 میلی متر می باشد.

در ایران کارخانجاتی مانند امیرکبیر کاشان، هفت الماس، شهرکرد و فولاد مبارکه در زمینه تولید ورق گالوانیزه فعالیت دارند. علاوه بر محصولات داخلی انواع ورق گالوانیزه وارداتی نیز در بازار ایران وجود دارد، انواع ورق گالوانیزه محصول کشور های چین، هند، امارات، قزاق و کره را می توان نام برد.

 

 

وب سایت فولاد ایران به عنوان یک وب سایت مرجع در زمینه فروش ورق گالوانیزه می باشد، در این وب سایت لیست قیمت انواع ورق گالوانیزه به صورت روزانه در دسترس می باشد. جهت استعلام قیمت و مشاوره در زمینه خرید ورق با ما تماس حاصل فرمایید.

نحوه نگهداری از ورق های گالوانیزه

 ورق های گالوانیزه را روی پایه های چوبی یا فلزی قرار دهید

ورق را در دمای ثابت و در مکان بدون رطوبت قرار دهید

ورق های گالوانیزه را در محیط های بسته که تمیز و بدون آلودگی باشد نگهداری کنید

اگر مجبورید ورق  ها را در فضای باز نگهداری کنید یک داربست یا یک پایه برای آن تهیه کنید و ورق های گالوانیزه را روی آنها قرار دهید و روی آن را با یک پوشش ضد آب مانند پلی اتیلن بپوشانید.

 

قیمت ورق گالوانیزه

قیمت ورق گاوانیزه را در سایت سپاهان فولاد مشاهده فرمایید. سپاهان فولاد برای رفاه حال شما عزیزان و با هدف حذف واسطه ها تلاش کرده است تا به صورت مستقیم و با مناسبترین قیمت ورق گالوانیزه را به هموطنان عزیز در سراسر کشور ارائه دهد.

قیمت هر متر مربع ورق گالوانیزه

قیمت هر متر مربع ورق گالوانیزه را در جدول بالا مشاهده نمایید. ورق گالوانیزه به صورت رولی و بر اساس متر مربع و سایز و ضخامت قیمت متفاوتی دارد. از ورق گالوانیزه برای مصارف مختلفی کاربرد دارد که می توان به ساخت لوله بخاری، ناودان، کانال کولر، ورق گالوانیزه برای سایبان و ساخت گلخانه اشاره کرد. در حالت کلی ورق گالوانیزه برای مصارفی کاربرد دارد که در مجاورت آب قراردارد و احتمال زنگ زدگی در ان محیط بالا می باشد. نوع خاصی از ورق گالوانیزه موجود می باشد که با نام ورق گالوانیزه صنعتی شناخته می شود که برای برخی مصارف صنعتی مانند ساخت سوله و .... مورد استفاده قرار می گیرد. برای اطلاع از قیمت هر متر مربع ورق گالوانیزه با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.

قیمت هر کیلو ورق گالوانیزه

قیمت هر کیلو ورق گالوانیزه را در سپاهان فولاد مشاهده نمایید. قیمت ورق گالوانیزه بر اساس وزن آن نیز به صورت کیلویی مشخص می شود. برای محاسبه وزن ورق گالوانیزه از فرمول زیر استفاده می شود:

محاسبه وزن ورق= طول * عرض * ضخامت *7.85 / 1000

 

 

فروش ورق گالوانیزه

فروش ورق گالوانیزه از طریق سپاهان فولاد امکان پذیر می باشد. زین پس می توانید ورق گالوانیزه مورد نیاز خود را با قیمت مناسب و در ابعاد مورد نظر خود با قیمت عمده از مرکز فروش ورق گالوانیزه خریداری نمایید انواع ورق گالوانیزه موجود در فروشگاه فولاد ایران در ضخامت های مختلف برای مصارف مشتری موجود می باشد. کاربران می توانند قیمت انواع ورق گالوانیزه در ضخامت های مختلف را با قیمت عمده خریداری نمایند. از انواع برندهای ورق گالوانیزه موجود می توان به ورق گالوانیزه تاراز، ورق گالوانیزه مبارکه، ورق گالوانیزه اکسین خوزستان و.... اشاره کرد.

 

خرید ورق گالوانیزه

توجه به پوشش از مهم ترین نکاتی است که هنگام خرید ورق گالوانیزه باید به آن توجه کنید. میزان چگالی روی استفاده شده برای پوشش ورق گالوانیزه نیز از دیگر نکات مهمی است که هنگام خرید ورق گالوانیزه باید به آن توجه ویژه ای شود. چنانچه تصمیم به خرید ورق گالوانیزه وارداتی دارد همواره به کیفیت آن توجه نمایید.

 

قیمت روز ورق گالوانیزه

قیمت روز ورق گالوانیزه به عوامل متعددی مانند کیفیت کارخانه تولید کننده و میزان ضخامت ورق گالوانیزه  و پوشش آن بستگی دارد. بدون شک قیمت ورق گالوانیزه و سایر انواع ورق بدون تاثیر از نوسانات دلار نخواهد بود. زیرا با افزایش قیمت دلار بیشتر تولیدکنندگان و عرضه کنندگان تمایل دارند محصولات خود را صادر نمایند تا بتواند به میزان سود بیشتری دست یایند از اینرو با کاهش عرضه قیمت ورق گالوانیزه در ایران افزایش می یابد از طرفی با توجه به اینکه برخی از مواد اولیه برای تولید ورق گالوانیزه وارداتی می باشند افزایش قیمت دلار و سایر ارزها می تواند از دوجهت موجب افزایش قیمت ها شود.

جهت مشاهده لیست قیمت ورق گالوانیزه کاشان به وب سایت فولاد ایران به آدرس https://fooladiran.com/price-galvanized-sheet  مراجعه نمایید.

 



 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home