هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 15 ارديبهشت 1404
ساعت 17:47
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 23 دى 1393 ساعت 00:00
سه شنبه 23 دى 1393 03:30 ساعت
2015-1-13 00:00:00
شناسه خبر : 201983

گروه سیاسی – رجانیوز: خبر شهادت مهدی نوروزی در جریان حفاظت از حرمین عسگریین (ع) و مبارزه با تروریست‌های داعش، بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشت و کاربران زیادی به ماجرای حضور شجاعانه وی در جریان فتنه ۸۸ و اغتشاشات خیابانی پرداختند و البته ضدانقلاب‌ها هم صحنه را برای حمله به این مدافع حرم مناسب دیدند. 

به گزارش رجانیوز، در این میان، تلویزیون ملکه بریتانیا که در مورد کوچک‌ترین اتفاقاتی که در کشور عراق می‌افتد و به نحوی با ایران ارتباط دارد، سریعا اخبار متعدد و فوری منتشر می‌کند و در کوره «دخالت ایران در امور داخلی کشورهای همسایه» می‌دمد، ترجیح داد تا سکوتی رمزآلود اتخاذ کند و اصل خبر را هم انعکاس ندهد. 

اما علت این رویکرد عجیب BBC چه بود؟ برای یافتن پاسخ این سوال باید اندکی به عقب برگردیم؛ به روزهای فتنه و ایامی که برخی از خیابان‌های مرکزی تهران به صحنه آشوب‌گری و اغتشاشگری فتنه‌گران تبدیل شده بود. «حضور نیروهای حزب‎الله لبنان در تهران برای برخورد با اغتشاشات خیابانی» خبری بود که از روزهای آغاز فتنه بار‌ها و بار‌ها در شبکه‎های ماهواره‎ای و مجازی به آن اشاره شد و سردمدار اصلی آن هم تلویزیون ملکه انگلیس بود؛ تبلیغی که البته یک پیوست نهایی داشت و آن هم زمیه‎سازی برای این شعار که «نه غزه، نه لبنان؛ جانم فدای ایران.» 

البته استناد رسانه‌های ضدانقلاب و افرادی چون «امیرفرشاد ابراهیمی» برای اثبات ادعای خود، تصاویری از دو جوان حزب‎اللهی در جریان مقابله با اغتشاشات بود که آن‌ها را از فرماندهان اصلی حزب‎الله لبنان در تهران با نام‌هایی نظیر برادر «منیف اشمر»، نیروی استشهادی حزب‌الله لبنان معرفی کردند. تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی هم در گزارش‌هایی به طور تفصیلی به این ماجرای پرداخت و حتی به نقل از برخی منابع لبنانی از داخل حزب‌الله لبنان، هویت این افراد را تایید کرد. 

بی‌بی‌سی در بخشی از گزارش خود نوشته بود: «در هفته‌های اخیر که برخورد پلیس ضدشورش و افراد موسوم به لباس شخصی به معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران جریان داشت، شایعه‌ای بر سر زبان‌ها و در سایتهای اینترنتی راه افتاد که افرادی عرب زبان که احتمالاً یا از حزب الله لبنانند یا از فلسطینیان عضو جنبش حماس، در برخورد با معترضان شرکت دارند. تصاویر ویدئویی در سایت اینترنتی یوتیوب منتشر شد که در آن فردی می‌گفت نفرات پلیس ضدشورش که به مجتمع مسکونی محل اقامت او حمله کرده‌اند لهجه عربی داشتند یا در یکی دیگر از این ویدئو‌ها، از موتورسواران پلیس ضدشورش کلماتی به زبان عربی شنیده می‌شد. سایت متعلق به یکی از اعضای سابق گروه‌های فشار هوادار محافظه کاران در ایران تصاویری از یکی از افراد شناخته شده و مهم حزب الله لبنان چاپ کرد که در تهران و هنگام حمله به ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در قیطریه شمیران گرفته شده بود. افرادی از حزب الله لبنان، با دیدن این تصاویر، شخص مورد نظر را شناسایی و اصالت عکس‌ها را تأیید کردند. همچنین در تصاویر ویدئویی که از حمله به ستاد میرحسین موسوی پخش شد باز هم این فرد بوضوح به چشم می‌خورد.» 

حالا حدود پنج سال از آن روز‌ها گذشته است و خبر رسید که‌‌ همان برادر «منیف اشمر» و یکی از فرماندهان ارشد ادعایی حزب الله لبنان در تهران! کرمانشاهی بوده و بر خلاف برادرش، اسم و فامیلش مهدی نوروزی بوده و برای مقابله با داعش سر از شهر سامرا و جوار حرمین عسگریین (ع) در آورده و همانجا هم در مقابله با داعش به شهادت رسیده است. 

قطعا شهید مهدی نوروزی، جوان شجاع کرمانشاهی، برادر «منیف اشمر» لبنانی بود؛ همانطور که برادر بچه‎های سرایای خراسانی و جناح العسکری بدر عراق و آنچنان که برادر بچه‎های پایگاه بسیج شهید تیموری‌نیا کرمانشاه و بچه‎های هیات مجانین‎الحسین (ع) تهران و همانگونه که برادر شهید مهدی تقوی در خوزستان. 

در چنین شرایطی، دیگر جای تعجب ندارد که چرا تلویزیون ملکه انگلستان حتی خبر شهادت این فرمانده دلاور در عراق و مبارزه با داعش را منتشر نمی‌کند؛ چرا که در این صورت مشخص می‌شود همه توهم‌بافی‌های نویسندگان این شبکه از اساس باطل و بر مبنای ذهن خلاق و ماجراجوی آنان بوده و ارتباط با واقعیت نداشته است. 

البته سکوت، یکی از حربه‌های اصلی BBC در مواقعی است که تشت رسوایی دروغ‌هایش از بام بر زمین می‌افتد. ماجرای «سعیده پورآقایی» و ختم خیالی‌اش، مصاحبه تاریخی زهرا رهنورد با بی‌بی‌سی و نظریه داماد لرستان، ماجراهای غیراخلاقی سردبیر این شبکه با کارکنان زن و... همگی از جمله اتفاقاتی هستند که هرگز در تلویزیون دولتی بریتانیا به آن‌ها پرداخته نمی‌شود؛ موضوعات و سوژه‌هایی که اکنون باید حضور فرماندهان لبنانی در خیابان‌های تهران برای مقابله با فتنه‌گران را هم به آن‌ها افزود.



-

 

 

 

بارگذاری