هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 23 اسفند 1403
ساعت 18:02
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 5 آذر 1393 ساعت 10:39
چهارشنبه 5 آذر 1393 14:09 ساعت
2014-11-26 10:39:39
شناسه خبر : 194623

نیروهای رژیم آل خلیفه بامداد امروز (سه شنبه) به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم روحانی و عالم سرشناس بحرینی حمله کردند.

به گزارش شبکه العالم، منابع بحرینی روز سه شنبه به شبکه خبری العالم تأکید کردند که نیروهای آل خلیفه پس از یورش به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم، به ارعاب ساکنان آن و بازرسی از منزل پرداختند.

Get the Flash Player to see this player.

تصاویر منتشر شده از این حمله بیانگر آن است که نیروهای آل خلیفه به بهانه بازرسی، خسارتهای بسیاری را به وسایل منزل این عالم سرشناس بحرینی وارد کرده اند.

جمعیت وفاق بحرین هم در پی این حمله در بیانیه‌ای اعلام کرد ده‌ها تن از نیروهای رژیم آل‌خلیفه با سلاح به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم یورش بردند و به تخریب وسایل منزل ایشان پرداختند.

جمعیت وفاق، رژیم آل خلیفه را مسؤول این اقدام خطرناک دانست و آن را اقدامی ماجراجویانه و حساب نشده توصیف کرد.

انجمن حقوق بشر بحرین هم حمله نیروهای آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم عالم سرشناس بحرینی را به هدف گرفتن انتقام شکست انتخابات اخیر دانست.

جمعیت‌ها و احزاب و گروه‌های مختلف بحرینی و حوزه علمیه این کشور هم حمله نیروهای آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم را اقدامی وحشیانه توصیف کردند، که موجب ضربه زدن به امنیت این کشور می شود.

این دومین حمله نیروهای رژیم آل خلیفه به منزل این عالم سرشناس بحرینی است.

سال گذشته نیروهای آل خلیفه با یورش به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم در شهر "الدراز" (غرب منامه) خسارتهایی را به منزل ایشان وارد کردند.

 



 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home

 

 

 

 

 

 

بارگذاری