سه شنبه 15 ارديبهشت 1394 13:58 ساعت
شناسه خبر : 210403
همزمان با سفر دکتر سعید جلیلی به گرگان، برخی از محافل و رسانه های خبری اصلاح طلبان و حامی دولت با انتقاد از این مساله، تلاش حداکثری خود برای ایجاد حاشیه و جنجال در این باره را بکار بسته اند. در همین راستا یکی از سایت های تندروی محلی گرگان به گفتگویی با حجه الاسلام طاهری نماینده مجلس شورای اسلامی پرداخته است که بخشهایی از آن را می خوانید:
انتقادهای زیادی به مذاکرات هسته ای در زمانی که آقای جلیلی سرپرست تیم مذاکرات بود، وجود دارد. حتی در طیف اصولگرا آقای دکتر ولایتی در مناظره سوم انتخابات ریاست جمهوری 92 به آقای جلیلی گفتند که شما بر سر میز مذاکرات بیانیه می خواندید و اگر این کار را نمی کردید اوضاع این گونه نمی شد.
همین انتقادات به تیم مذاکره کننده قبل از ایشان، در زمان سرپرستی آقای روحانی هم وجود داشت و همچنین این انتقادات به تیم مذاکره کننده فعلی هم وجود دارد. جامعه به برکت انقلاب اسلامی جامعه بازی است و هر کس می تواند محترمانه انتقاد خود را مطرح کند.
در حال حاضر که این فرد به استان دعوت شده اند به این معنی است که سیاست های مذاکرات هسته ای در زمان ایشان بیشتر مورد تایید شما بود؟
قطعا این طور است. اتهام آقای دکتر ولایتی را قبول نداریم. ایشان به آقای دکتر جلیلی تهمت زد. دکتر جلیلی تمام توان خود را به کار گرفت تا حقوق هسته ای ما حفظ شود. برخلاف دوستان ما که عقب نشینی های مکرر دارند و غنی سازی را از 20 درصد به 5 درصد و از 5 درصد به 3.6 درصد رساندند. ایشان محکم ایستاد و دلیل مخالفت تیم مقابل هم این بود که ایشان مانند دوستان ما حاضر به عقب نشینی نبود.
اگر عملکرد ایشان تا این میزان مطلوب بوده است، پس چرا مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به ایشان رای ندادند؟
رای مردم بین اصولگراها تقسیم شد. اگر آقای ولایتی به قولی که داده بود عمل می کرد اینطور نمی شد. اقای ولایتی در آن ائتلاف 3 نفری قول داده بود که اگر نظر سنجی ها نشان داد که رای ایشان بالا نیست، دو نفر از آن سه نفر کنار روند و نفر اول نظر سنجی ها باقی بماند. متاسفانه آقای ولایتی به قول خود عمل نکرد و در صحنه ماند. رفتار دکتر ولایتی در انتخابات سال 92 به هیچ وجه اصولگرایانه نبود. ضمنا این انتخابات نمایشی از اختلاف اصولگراها بود. جمعی که به این صحنه رقابت نگاه می کردند و دیدند که اصولگرا ها با هم کنار نمی آیند؛ گفتند رأیمان را به کسی دهیم که شعار اعتدال می دهد. ولی متاسفانه آقای روحانی اصلا به شعارش عمل نکرد و در دسته اصلاح طلبی قرار گرفت.
پس از سیاست های آقای جلیلی در مذاکرات هسته ای رضایت داشتید.
قطعا همین طور است.
ولی خود رهبری هم در حال حاضر تیم مذاکره کننده فعلی را حمایت می کنند و سیاست نرمش قهرمانانه را الگوی مذاکرات قرار داده اند.
ایشان همیشه از تیم های مذاکره کننده دفاع کرده است. رهبری فرمودند که من به تیم مقابل اعتماد ندارم. اما آقای ظریف برخلاف فرمایشات حضرت آقا گفتند که اگر آقای اوباما امضا کند من اعتماد دارم، پس همخوانی ندارد. حضرت آقا فرمودند ما در این مذاکرات چیز محرمانه ای نداریم و مسائل را به مردم بگویید. آقایان در مورد فکت شیت و بیان جزئیات تا کنون سه حرف به مردم زدند. یک مرتبه گفتند که اگر ما محرمانه ها را بگوییم اسرائیل خوش حال می شود. یک بار گفتند فکت شیت آماده است و در جیب آقای ظریف است. یک مرتبه هم اخیرا آقای روحانی فرمایش فرمودند که ما قبل از آمریکایی ها فکت شیت را منتشر کردیم و همین صحبت های آقای طریف و آقای صالحی است.
عملکرد تیم مذاکرات ایشان تبعات گسترده ای برای کشور داشت. ایران زیر فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد قرار گرفت و تحریم های سنگینی علیه کشور وضع شد. شما وضعیت اقتصادی که دولت سعی در رفع آن دارد را نتیجه سیاست های مذاکرات در زمان آقای جلیلی نمی دانید؟
این نظر شماست. اگر منصفانه به صحنه آن سال ها نگاه کنید، تشدید تحریم ها از فتنه 88 شروع شده است. با گرا دادن افرادی مثال مهدی هاشمی در سفر خارج و مسائل دیگری که در فتنه 88 رقم زدند. دشمن را امیدوار کردند که با تحریم ها فضای کشور می تواند به نفع فتنه گران شود. این خیانت مسلم فتنه گرگان تحریم ها متعلق به فتنه 88 است.
یعنی تمام این مشکلات اقتصادی که مردم دارند به سال 88 بر می گردد؟
من تحریم ها را گفتم. ما از ابتدای انقلاب تحریم های مختلفی را امتحان کردیم ولی به هر حال مقاومت مردم ما در سال های قبل از 88 به تدریج داشت دشمنان ما را مایوس می کرد که این تحریم ها تاثیر ندارد. در چند سال بعد از 88 هم دیدند که این ملت دست از شعارهای اساسی اش بر نمی دارد. اگر مردم در سال 92 به آقای روحانی رای دادند به دلیل شعارهای قشنگ ایشان بود. ولی این شعارها اصلا عملی نشده و به شعار اعتدال ایشان هم شاید 10 درصد عمل شده است. آقای روحانی شعار دادند که هم چرخ زندگی مردم بچرخد و هم سانتریفیوژ ها بچرخد. سانتریفیوژها که از 20 درصد به 3.5 درصد رسید. منصفانه بروید در کارخانه ها ببینید که در دوره ایشان به برکت نرمش قهرمانانه ای که نشان دادند، گردش چرخ های اقتصادی بیشتر شد؟

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/210403
لینک کوتاه کپی شد
بدلیل اینکه ولایتی مقداری به هاشمی تمایل دارد.بعضی اصولگراهااسم اصولگرارسم اصلاح طلب هستند.