هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 13 تير 1404
ساعت 01:12
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 27 بهمن 1397 ساعت 14:46
شنبه 27 بهمن 1397 14:35 ساعت
2019-2-16 14:46:12
شناسه خبر : 306396
آملی لاریجانی در جلسه امروز صبح گفت: «ما باید به این مطلب توجه داشته باشیم که در تایید و تصویب پالرمو اگر نظری بدهیم آیا واقعا آن چیزی است که اروپایی ها از ما خواسته اند یا امر فراتری همچون FATF را از ما توقع دارند؟ و جمهوری اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت، مجلس و نهادهای دیگر آیا واقعا مصلحت است که با این طلب های قلدرمابانه کشورهای غربی همراهی کنند؟ »
آملی لاریجانی در جلسه امروز صبح گفت: «ما باید به این مطلب توجه داشته باشیم که در تایید و تصویب پالرمو اگر نظری بدهیم آیا واقعا آن چیزی است که اروپایی ها از ما خواسته اند یا امر فراتری همچون FATF را از ما توقع دارند؟ و جمهوری اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت، مجلس و نهادهای دیگر آیا واقعا مصلحت است که با این طلب های قلدرمابانه کشورهای غربی همراهی کنند؟ »
گروه سیاسی-رجانیوز: جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز شنبه ۲۷ بهمن به ریاست آیت‌الله صادق آملی لاریجانی برگزار شد.  اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام بار دیگر تصمیم‌گیری درباره لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملّی (پالرمو) را به نشست بعدی خود موکول کردند. اما با این وجود اخباری قابل توجهی از مجمع به گوش می رسد.
 
به گزارش رجانیوز: جلسه مجمع تشخیص در حالی برگزار شد که دو نفر از حامیان جدی FATF یعنی حسن روحانی و علی لاریجانی غایب بودند.
 
ابتدای جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام گزارش کمیسیون های سیاسی دفاعی و حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه گردید و در ادامه روسای کمیسیون‌های قضایی و امنیت ملی مجلس و سپس وزرای امور خارجه و اقتصاد و نیز رئیس کل بانک مرکزی و معاون حقوقی رئیس‌جمهور دیدگاه‌های خود را به نمایندگی از مجلس و دولت مطرح کردند.
 
 
شواهد حاکی از افزایش تعداد مخالفان با لوایح استعماری است. آیت‌الله محمدی عراقی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگویی که پس از جلسه انجام داده است نیز این ادعا را تایید میکند. وی اظهار داشت: جلسه امروز حدود سه ساعت به‌طول انجامید که احساس می‌کنم به دلیل اقدامات اخیر اتحادیه اروپا دیدگاه‌های مخالفان کنوانسیون پالرمو تقویت شده بود.
 
وی در خصوص تغییر نظر آیت الله آملی لاریجانی نیز افزود: استنباط من این است که رئیس محترم مجمع نیز نظرش نسبت به گذشته تغییر کرده بود. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره موضع آیت‌الله آملی لاریجانی اظهار داشت: ایشان پیش از این موافق تصویب پالرمو بودند اما بنظر من امروز ایشان نظرشان کمی تغییر کرده است. 
 
صحبت های رئیس مجمع تشخیص مصالحت نظام هم در جلسه امروز صبح، تحلیل آیت الله محمدی عراقی را تایید میکند. آیت الله آملی لاریجانی در این جلسه با اشاره به جایگاه عزت مردم در نظام اسلامی گفت: «ما باید به این مطلب توجه داشته باشیم که در تایید و تصویب پالرمو اگر نظری بدهیم آیا واقعا آن چیزی است که اروپایی ها از ما خواسته اند یا امر فراتری همچون FATF را از ما توقع دارند؟ و جمهوری اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت، مجلس و نهادهای دیگر آیا واقعا مصلحت است که با این طلب های قلدرمابانه کشورهای غربی همراهی کنند؟ »
 
 
پیش تر از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام احمد توکلی از اعضای این مجمع نیز مخالفت خود را با زیاده خواهی های دشمن در FATF اعلام کرده بود. وی که قبلا از حامیان برجام و حتی از موافقان پذیرش FATF بود تغییر نظر خود را در این خصوص اعلام کرده و گفته است: « هرچه کوتاه بیاییم، طلبکارتر و گستاخ‌تر میشوند»
 
یک منبع آگاه در گفت و گو با رجانیوز خبر داد که آقایان مصباحی مقدم و فیروزآبادی هم در جلسه مجمع تشخیص به عنوان مخالف با پالرمو صحبت کرده اند.
 
آِیت الله مجتهدی شبستری در مورد افزایش تعداد مخالفان گفته است:  به نظر می‌رسد، فضای غالب در مجمع تشخیص مصلحت نظام مخالفت با پالرمو است و هرچه زمان می‌گذرد مخالفان پالرمو در مجمع تشخیص بیشتر می‌شود چرا که استدلال‌های متقن مخالفان پالرمو نظر برخی اعضای مجمع که پیش‌تر موافق بودند، را تغییر داده است.
 
 
آیت‌الله شبستری با اشاره به تلاش وافر برخی مسئولین برای تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح کرد که علی‌رغم تلاش این افراد، اکثر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب پالرمو را مغایر با منافع ملی می‌دانند.
 
با این وضعیت به نظر میرسد با گذشت زمان اهداف دشمن در خصوص تحمیل خواسته های خود روشن تر شده و کفه ترازو به نفع مخالفین سنگین تر شده است. از آنجا که تصویب لوایح در مجمع تشخیص نیاز به رای دو سوم اعضا دارد مخافت 17 نفر از اعضا می تواند مانع به حراج گذاشته شدن منافع ملی و تکرار خسارت برجام شود.

 



دیدگاه کاربران

ان شاء الله که عدم تصویب این لوایح مهر پایانی بر ترکمانچاهای سیاسی-امنیتی-اقتصادی باشد

-

 

 

 

بارگذاری