هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 3 مهر 1405
ساعت 11:13
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 25 دى 1401 ساعت 11:58
يكشنبه 25 دى 1401 11:43 ساعت
2023-1-15 11:58:45
شناسه خبر : 364043
گروه هکری عدل علی اعلام کرد با هک ایمیل نازنین بنیادی به بیش از ۵۸ هزار ایمیل او از سال ۲۰۰۱ دسترسی پیدا کرده است.
گروه هکری عدل علی اعلام کرد با هک ایمیل نازنین بنیادی به بیش از ۵۸ هزار ایمیل او از سال ۲۰۰۱ دسترسی پیدا کرده است.
گروه سیاسی - رجانیوز: گروه هکری عدل علی اعلام کرد با هک ایمیل نازنین بنیادی به بیش از ۵۸ هزار ایمیل او از سال ۲۰۰۱ دسترسی پیدا کرده است.
 
به گزارش رجانیوز، بخش حائز اهمیت این ایمیل‌ها در بازه 2019 تا 2021 بوده که حاکی از اوج گرفتن فعالیت‌های وی در حوزه حقوق بشر بویژه حقوق زنان ایران و روابط او با وزارت خارجه بریتانیا و مقامات امریکایی است. بر‌اساس اسناد منتشر شده توسط این گروه هکری 25 ژوئن 2020، ری تکیه، مقام سابق وزارت خارجه امریکا و محقق ارشد شورای روابط خارجی به نازنین بنیادی اطلاع می‌دهد که دعوت از ماروین زونیس که به نحوی مبتکر مطالعات ایران در دانشگاه شیکاگو بوده و همچنین مایک هایدن، مدیر سابق سیا برای حضور در نشستی که به میزبانی CFR (شورای روابط خارجی) است صورت گرفته و ری در این نشست که نازنین هم به عنوان سخنگو حضور دارد از او درباره تغییر در ایران (براندازی) و اینکه آیا باید در این مسیر تحریم‌های شدید علیه ایران اعمال شود هرچند که به تعداد کثیری از مردم ایران صدمه وارد کند، سؤال خواهد کرد.
 
 یکی از نکات جالب در ایمیل‌های وی آن است که بنیادی برای پدرش مهران ایمیلی ارسال کرده و در آن از توئیتی که درباره خودش منتشر شده که 700 لایک و 26 کامنت منفی دریافت کرده است، ابراز ناراحتی می‌کند. چراکه غالب این کامنت‌ها از سوی اکانت‌های اصلی حامیان پهلوی است، نه جمهوری اسلامی. مهران، پدر نازنین برای دلداری به او می‌گوید: «من با این افراد کار کرده‌ام و می‌دانم که از حزب‌اللهی‌ها بدتر هستند و بهترین رفتار، نادیده‌گرفتنشان است.»


-