شنبه 9 دى 1396 11:03 ساعت
شناسه خبر : 281700
سانسور گله مندی مردم و مجیزگویی دولت در رسانه ملی؛
جایی که از «صداوسیمای مردم» خبری نیست/ رسانه ملی چگونه با سانسور صدای مردم دست رسانه های دشمن را باز نگه می دارد؟
این تجمع در حالی برگزار شد که رسانه ملی در بخش های مختلف خبری به آن کوچک ترین اشاره ای نکرد و صرفا با منتشر کردن صحبت های عجیب معاون اول رئیس جمهور در خصوص «خوب بودن وضعیت اقتصادی» نمک بر زخم مردم پاشید.
گروه اجتماعی – رجانیوز، «مردم گلهمندند؛ از بسیاری از چیزهایی که در کشور میگذرد، مردم گلهمندند. مردم با تبعیض میانهای ندارند؛ هرجا تبعیض ببینند، احساس ناراحتی و رنج میکنند. هرجا کمکاری ببینند همینجور، هرجا بیاعتنائی به مشکلات ببینند همینجور، هرجا پیش نرفتن کارها را ببینند همینجور؛ مردم گلهمندند. » این جملات رارهبر انقلاب نزدیک به یک سال پیش ایراد کردند. اما باید دید رسانه ملی چگونه صدای گله مندی مردم را به تصویر کشیده است.
به گزارش رجانیوز، روز پنج شنبه مردم مشهد در اعتراض به مشکلات اقتصادی تصمیم به برگزاری تجمعی گرفتند تا یک مطالبه گری جدی از مسئولین داشته باشند. قشرهای مختلف مردم از کسانی که دارایی خود را در موسسات مالی از دست داده و گرانی کمر آنها را در برابر هزینه های سرسام آور خم کرده تا جوانی که سال هاست با مدرک تحصیلی خود هنوز نتوانسته شغلی را برای خود دست و پا کند در این تجمع حاضر شدند. شاید بتوان گفت همه فریادهایشان در یک شعار خلاصه می شد: «مرگ بر گرانی»
این تجمع به عنوان یک مطالبه تمام عیار اقتصادی از دولت در حالی برگزار شد که رسانه ملی در بخش های مختلف خبری به آن کوچک ترین اشاره ای نکرده و صرفا با منتشر کردن صحبت های عجیب معاون اول رئیس جمهور در خصوص «خوب بودن وضعیت اقتصادی» نمک بر زخم مردم پاشید.
مشخص نیست که آیا رسانه ملی که در فیلم ها و تبلیغات های بازرگانی خود زندگی های مرفه و اشرافی بیگانه با مردم را به تصویر می کشد و در مقابل، گله مندی مردم را سانسور کرده و مجیزگوی دولت می شود می تواند مورد اعتماد مردم قرار بگیرد؟
این سانسور رسانه ای باعث شد تا رسانه های مختلف ضدانقلاب با قلب کردن واقعیت اهداف سیاسی خود را پیگیری کنند. سکوت و انفعال در خصوص مطالبات و تجمعات اقتصادی مردم باعث شد تا رسانه های بیگانه با انتشار شعارهای ساختارشکن عده ای محدود، آن هم در حالی که تجمع در حال تمام بود از آن بهره برداری سیاسی کنند.نکته قابل توجه اینکه این تجمع در حالی برگزار شد که شعارهای آن معیشتی بوده است و اتفاقا در شهری مذهبی وانقلابی برگزار شده که همین امروز نیز در سالگرد قیام نهم دیماه یک گردهمایی و تجمع بزرگ و غیرقابل قیاس را در خیابان های این شهر پدید آورده است.
در همین خصوص فعالین رسانه ای نیز به واکش در برابر صدا وسیما پرداختند. برخی این نوع سانسور رسانه ای را غیرعاقلانه و وسیله ای برای خوراک دهی به دشمن تفسیر کردند و برخی آن را زمینه ساز مشکلات امنیتی توصیف کردند.
علی علیزاده در همین خصوص در کانال تلگرامی خود نوشت:«آنچه صداوسیما از مدیریت بحران آموخته یک کلمهاست: سر در برف کردن و انتظار کشیدن تا این بحران تمام شود. انگار نمیدانند همانطور که دورتادور این کشور را پایگاههای نظامی آمریکا محاصره کردهاند، دورتادور اذهان این مردم را هم پایگاههای رسانهای دشمن محاصره کرده و انفعال ما تنها و تنها به معنی واگذار کردن خطوط دفاعی و بیپناه گذاشتن شهر در مقابل اشغالگران فرهنگی است.»
رسانه ملی اگر جایگاه سخنگویی مردم به جای مجیزگویی دولت را احیا کند می تواند مورد اطمینان ترین دستگاه اطلاع رسانی کشور باشد اما به راحتی این جایگاه را با سیاست های غیرحرفه ای به دشمنان ملت عطا می کند. اینکه رسانه ملی و رسانه های دیگر، حرف مردم را با جدیت پوشش دهند و حتی مطالبه کنند، آنها را آرام می کند، خیالشان را راحت می کند و مسئول را مجبور به پاسخگویی در برابر مطالبات می کند
لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/281700
لینک کوتاه کپی شد
دیدگاه کاربران