|
|||||||||||||||||||||
استاد حسن رحيم پورازغدي گفت: براي انتخاب كانديداي اصلح بايد به اين نكته توجه كنيم كه كدام كانديدا خط امام
(ره) را دارد و براي اين منظور ابتدا بايستي با انديشههاي ايشان (امام) آشنا شد.
اين استاد حوزه و دانشگاه كه در همايش "امام خميني و تبيين معنويت حقيقي" در جمع دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد و در سالن اجتماعات دانشكده علوم اداري و اقتصاد سخن ميگفت، با بيان اين مطلب، افزود: در كشور صداهايي به گوش ميرسد و البته تازگي هم ندارد كه ميگويند فلسطين و افغانستان به ما چه مربوط، قيمت گوجه فرنگي را تثبيت كنيد؛ در حالي كه مطابق انديشهي امام (ره)، هر چند مسئولان كشور موظف به تلاش حداكثري براي آسايش مردم هستند، اما قرار داشتن مردم در رفاه حداكثري هدف اصلي و نهايي انقلاب ما نيست، بلكه گسترش نفوذ اسلام در جهان است و اگر مسئولان كشور تمام توجهشان را به مسائل داخلي معطوف كنند و از مسائل خارجي باز بمانند، خيانت آشكاري را مرتكب شدهاند.
وي ادامه داد: امام خميني(ره) همواره با اذعان به وجود مشكلات اقتصادي عديده در كشور آن هم با وجود مشكلات فراوان پس از انقلاب و نيز جنگ، از مردم ميخواستند تا قدري تحمل كنند و بگذارند مسئولان، انقلاب را جهاني كنند تا بتوان يك اتحاد جماهير اسلامي تشكيل داد.
رحيم پور ازغدي همچنين تصريح كرد: در سخنان اين قبيل افراد، نشانهاي از انسانيت مشاهده نميشود، بلكه اين افكار ناشي از نگاه حيواني به مسائل و متعلق به افراد كوتهنظر است كه تا نوك دماغشان را بيشتر نميبينند، زيرا ما مطابق شرع، اخلاق و قانون اساسيمان نسبت به مستضعفان جهان مسئوليم و هرگز صحنههاي ذلت مسلمانان را تحمل نخواهيم كرد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: حمايت ما از ملتهاي مظلومي چون فلسطين و لبنان تنها حمايت قلبي نخواهد بود، بلكه طبق رهنمودهاي امام راحل (ره) ما در كنار تمام چريكها و مبارزان راه حق، در سراسر دنيا هستيم و حاضريم تجربياتمان را بدون چشمداشت به آنها انتقال داده و راه سيلي زدن بر گونه ابر قدرتها را براي سيلي خوردگان عالم به تصوير بكشيم.
وي افزود: برخي اين كار را تلاش ما براي تشكيل امپراطوري ايران ميدانند، اين حرفها زمان امام (ره) هم مطرح شد و امام ميفرمودند ما از اين حرفها ابايي نداريم.
رحيم پور ازغدي در ادامه با اشاره به شبههي برخي افراد مبني بر انزواي ايران در جامعه بينالملل به دليل سياستهايي كه تنشزا مينامند، گفت: اين افراد يا واقعاً جاهلند يا خود را به تجاهل زدهاند، بر اساس انديشههاي امام (ره) براي ما معيار محبوبيت در دنيا، ملتهاي جهانند، نه دولتهايشان و سرانجام دولتها هم نفعشان را در اين خواهند ديد كه با ملتها همسو شوند. اين حرفها تبليغاتي است و اين روزها مردم كمتر اين حرفها را باور ميكنند.
مدير مسئول و سردبير نشريه كتاب نقد گفت: ايجاد تنش در روابط گاهي به معناي ماجراجويي و قدرت طلبي و تجاوز به حريم ديگران است كه خلاف مفاهيم اسلام است و ما هم به دنبال آن نيستيم، اما گاهي صرف گفتن حرف حق، ظالمان را بي قرار كرده و بر ميشوراند و از اين طريق ايجاد تنش ميكند و وقتي هم كه امام (ره) فرمودند اسرائيل بايد از بين برود، به زعم برخي افراد اين حرف به منزله ايجاد تنش بود، اين افراد بايد بدانند كه ما بنا نداريم در روابطمان با ظالم تنشزدايي كنيم، زيرا اين امر خودش عين ظلم است.
وي تصريح كرد: انقلاب ما تمام نشده، بلكه با پيروزي انقلاب اسلامي ايران، انقلاب جهاني اسلام آغاز شده است و تا در سراسر عالم پرچم اسلام به اهتراز در نيايد، از كوشش بي وقفه فروگذار نخواهيم كرد، زيرا ما معتقد به انقلاب دائمي هستيم، نه مقطعي و كوتاه مدت و اين به معناي صدور انقلاب است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي همچنین گفت: امام خميني (ره) هم اهل نظر بود و هم اهل عمل و در مورد حرفهايي كه ميزدند از هيچ كس نميترسيد چراكه ايشان سلوك عرفاني را طي كرده بود.
ازغدي در ادامه گفت: شعارهاي امام سياسي و براي به دست آوردن قدرت نبود بلكه كاملا عرفاني بود و ايشان به معني واقعي كلمه يك عارف بودند.
رحيمپور افزود: در مورد عرفان چهار مرحله سيرو سلوك داريم كه حضرت امام هر چهار مرحله را طي كرده و به مقام عالي دست يافته بودند.
وي با اشاره به نقش امام در آرامش بخشيدن به مردم و مسئولان گفت: از آنجايي كه امام يك عارف بودن حرفهاي ايشان كاملاً آرامشبخش بود به گونهاي كه در اوايل انقلاب و زماني كه كشور در بحران بود و ترور، رعب و وحشت در كشور وجود داشت، ايشان با گفتن اين جمله كه ما از خداييم و به سوي خدا بر ميگرديم به همه اعم از مردم و مسئولان آرامش بخشيدند.
اين استاد حوزه و دانشگاه افزود: بعد از آن نيز در زمان جنگ و حتي در زمان پذيرش قطعنامه اين رفتار و كردار و گفتار امام بود كه به همه ما آرامش ميبخشيد.
ازغدي با اشاره به 8 سال دفاع مقدس گفت: در دوران جنگ و دفاع مقدس در عملياتها چه پيروز ميشديم و چه شكست ميخورديم، باز اين كلام امام بود كه به همه ما جان تازهاي ميداد.
وي خاطر نشان كرد: سخنان بنيانگذار انقلاب اسلامي ريشه توحيدي داشت و اينطور نبود كه بدون برنامه صحبت كنند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به سير و سلوك عرفاني امام گفت: بهترين نوع عرفان را امام بزرگوار طي كرده بودند و با اندكي تفكر در صحبتهاي ايشان ميتوان به بعد عرفاني شخصيت آن بزرگوار پي برد.
صحبتهای ایشان همیشه بر دل مینشیند و انسان بوی حقیقت را حس میکند.
سلام به آقای رحیم پور انقلابی به نظر من مهمترین چیزی که در مورد یک کاندید ریاست جمهوری به آن توجه کرد نوع نگاه آن به سیاست خارجی است، اگر نگاه آن نگاه انقلابی و پیرو خط امام باشد آن موقع می توان در مورد سایر مسائل بحث کرد پس در انتخاب یک ریس جمهور اولین نگاه ما باید به سیاست خارجی فرد باشد اگر در این مورد قبول شد می رویم به بررسی سایر مسائل و اگر قبول نشد هر جند در مورد سایر مسائل هم قوی باشد، مورد قبول مانیست. من نمی گویم مسائل داخلی کشور مهم نیست اما الویت اساسی سیاست خارجی ما از نوع انقلابی بودن است .
یک یازهرا تا پیروزی شیر مرد ایران. یا زهرا(س)
جانا سخن از زبان ما می گویی
برای آقای رحیم پور طول عمر با عزت مسئلت دارم...
جانا سخن از زبان ما مي گوئي
سلام براستاد رحیم پور .همیشه و با دقت خط مشی سیاسی خودمان را از کلام شما پیگیری میکنیم.یا علی
دوشنبه، 21 ارديبهشت 1388
9:49:55 AM
در سخنان اين قبيل افراد، نشانه