|
|||||||||||||||||||||
استاد عالي حوزه علميه قم گفت: تا کنون احدي از فقها جواز دست دادن با نامحرم را صادر نکرده است.
آيتالله ممدوحي، استاد عالي حوزه علميه قم، در گفتوگو با خبرگزاري رسا و در واکنش به اظهارت اخير کواکبيان، دبير کل حزب مردمسالاري، مبني بر ضروريبودن دستدادن با زنان اجنبي به شرط تأمين منافع ملي گفت: کساني که چنين مطلبي را عنوان ميکنند يا هيچگونه اطلاعي از مسائل فقهي و سياسي ندارند يا افراد نابابي هستند که ميخواهند زمينه را براي اقدامات غلط خود در آينده آماده کنند.
وي در ادامه افزود: دبير کل حزب همبستگي هرگز اجازه ندارد چنين اظهاراتي را بيان کند؛ چون وي نه فقيه است و نه با قواعد فقهي آشنايي دارد.
آيتالله ممدوحي در پاسخ به اين سؤال مبني بر اينکه کدام يک از فقهاي ما چنين اجازهاي را صادر کردهاند، بيان داشت: تا کنون احدي از فقها چنين حرفي را نزده است؛ بنابراين دستدادن با زن نامحرم و اجنبي قطعا حرام است.
استاد حوزه علميه قم خاطرنشان کرد: چگونه ميشود مصالح ملي را که ما با زحمات فراوان و پس از هشت سال دفاع مقدس به دست آوردهايم، حالا با دستدادن به يک زن اجنبي تقويت کنيم.
وي همچنين با اشاره به مباحث ضروريات در فقه اسلامي خاطرنشان کرد:ضروريات فقهي ما هيچگاه چنين رفتارهايي را توجيه نميکند؛ چون ضروريات فقهي زماني کاربرد خواهند داشت که مسأله مورد نظر از مسائل عقلايي بوده باشد؛ نه اين که ما براي تأمين منافع ملي حکم به يک مسأله حرام کنيم.
جمعه، 2 اسفند 1387
12:31:17 PM